Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hellas Sat: Νέα υπηρεσία δορυφορικού Internet

Η Hellas Sat, συνεχίζοντας την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και καινοτόμων εφαρμογών, ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας Hellas SAT net! Home.

Hellas Sat: Νέα υπηρεσία δορυφορικού Internet
Η Hellas Sat, συνεχίζοντας την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και καινοτόμων εφαρμογών, ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας Hellas SAT net! Home, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. 

Η υπηρεσία ξεκινάει να διατίθεται κατά τη διάρκεια της 73ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η νέα υπηρεσία ενσωματώνει τη σύγχρονη δορυφορική τεχνολογία του ελληνικού δορυφόρου Hellas-Sat 2 και παρέχει τη δυνατότητα μόνιμης και απεριόριστης πρόσβασης στο διαδίκτυο σε περιοχές όπου δεν υπάρχει είτε επίγεια υποδομή διασύνδεσης ή άλλο τηλεπικοινωνιακό μέσο.

Ειδικότερα, η υπηρεσία προσφέρει:
• Πρόσβαση και γρήγορη πλοήγηση στο internet μέσω δορυφόρου,
• Χρήση του internet χωρίς ογκοχρέωση,
• Λήψη και αποστολή e-mail,
χωρίς να απαιτείται οποιοδήποτε άλλο τηλεπικοινωνιακό μέσο.

Ο εξοπλισμός που απαιτείται είναι ένα δορυφορικό modem, καθώς και μια δορυφορική κεραία εκπομπής και λήψης. Ο εξοπλισμός παρέχεται από την Hellas SAT και μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα από προτεινόμενους- πιστοποιημένους συνεργάτες σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας.

Σε πρώτη φάση, η νέα υπηρεσία θα διατίθεται μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της Hellas SAT http://broadband.hellas-sat.net

Με την ανάπτυξη και εφαρμογή νέων τεχνολογιών και καινοτόμων εφαρμογών η Hellas SAT συμβάλλει ενεργά στη προώθηση της ευρυζωνικότητας και των ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Ελλάδα. Παράλληλα συντελεί στη μείωση του ψηφιακού χάσματος στις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, ενισχύοντας την περιφερειακή ανάπτυξη και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Με την προσφορά της υπηρεσίας Hellas SAT net! Home που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, η Hellas Sat, ενισχύει τις προσπάθειες του Ομίλου ΟΤΕ για την ταχύτερη δυνατή εξάπλωση της ευρυζωνικότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v