Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Ιατρικό Αθηνών ο κ. Γερονικολάου

Η εταιρία Ιατρικό Αθηνών ενημερώνει ότι από σήμερα ο κ. Γερονικολάου αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Στο Ιατρικό Αθηνών ο κ. Γερονικολάου
Η εταιρία Ιατρικό Αθηνών ενημερώνει ότι από σήμερα ο κ. Γερονικολάου αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Γερονικολάου έχει πλέον των 27 ετών εργασιακή εμπειρία στην Αμερική και σε πολυεθνικές εταιρίες στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 14 από αυτά στον ευρύτερο χώρο της υγείας, καλύπτοντας με επιτυχία ανώτερες στελεχιακές θέσεις στους τομείς του Marketing και Πωλήσεων του Ομίλου Βιοϊατρική με ιδιαίτερη επιτυχία.

Στο παρελθόν διετέλεσε για έξι χρόνια Περιφερειακός Διευθυντής Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Oxford University Press.

--- Τα οικονομικά αποτελέσματα του Ιατρικό Αθηνών

Στο 1ο 6μηνο του 2008 ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών έφτασε τα 148 εκ ευρώ έναντι 150,2 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2007. Η μείωση αυτή οφείλεται αποκλειστικά στην μείωση τιμών λόγω διατιμήσεως υγειονομικού υλικού. Αντιθέτως ο αριθμός των ασθενών παρουσίασε αύξηση κατά 5,6%.

Τα ενοποιημένα κέρδη EBITDA έφτασαν τα 23,9 εκ ευρώ σε σχέση με 25,9 εκατ. ευρώ το 6μηνο του 2007 με αποτέλεσμα να υπάρχει μείωση και των ενοποιημένων κερδών μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας στα 9,9 εκατ. ευρώ σε σχέση με 12 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Τα κέρδη EBITDA επηρεάστηκαν κυρίως από την έναρξη λειτουργίας της κλινικής στο Περιστέρι η οποία είχε μια καθαρή αρνητική επίδραση στα αποτελέσματα πλέον του 1,7 εκατ. ευρώ.

Το 2ο τρίμηνο του 2008 ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 73,9 εκατ. ευρώ, τα κέρδη EBITDA στα 9,8 εκατ. ευρώ και τα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας διαμορφωθήκαν στα 3,5 εκατ. έναντι 72,2 εκατ. ευρώ, 10,5 εκατ. ευρώ και 4,1 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του 2007.

Η πορεία του 2ου τριμήνου επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία των μεγεθών σε τριμηνιαία βάση έναντι των αντίστοιχων τριμήνων του 2007 και με βάση τα παραπάνω για το σύνολο της χρήσης η Διοίκηση της Εταιρείας παραμένει στην αρχική της πρόβλεψη για ενοποιημένο κύκλο εργασιών και EBITDA στα ίδια επίπεδα με την χρήση του 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v