Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νερό στη Χαλάστρα θα παρέχει η ΕΥΑΘ

Νερό στη Χαλάστρα θα παρέχει η ΕΥΑΘ δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής. Η σχετική σύμβαση θα υπογραφεί την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008.

Νερό στη Χαλάστρα θα παρέχει η ΕΥΑΘ
Νερό στη Χαλάστρα θα παρέχει η ΕΥΑΘ δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής.

Η σχετική σύμβαση θα υπογραφεί την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008, στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα συσκέψεων της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, στο ισόγειο) από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΑΘ, Γ. Σκόδρα, και το δήμαρχο Χαλάστρας, Γ. Ουζούνη, παρουσία του νομάρχη Π. Ψωμιάδη.

Βάσει της σύμβασης, η ΕΥΑΘ θα τροφοδοτεί καθημερινά μέχρι και με 5.000 κ.μ. νερού τα δημοτικά διαμερίσματα Χαλάστρας και Ανατολικού, ενώ το έργο από πλευράς ΕΥΑΘ αφορά στην ολοκλήρωση του αγωγού από τη Χαλάστρα έως τη ΒΙΠΕ-Θ και στην κατασκευή αντλιοστασίου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΥΑΘ και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προωθεί επεξεργασμένα λύματα από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Θεσσαλονίκης για την άρδευση αγροτικών καλλιεργειών της Χαλάστρας, όπως και του Καλοχωρίου. Πέρυσι η περιοχή που αρδεύτηκε ήταν περίπου 12.000 στρ., ενώ καθημερινά δίνονταν προς άρδευση 160.000 κ.μ. νερού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v