Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Ενδιαφέρον για την αγγλική Camelot

Την πιθανότητα εξαγοράς ποσοστού στη βρετανική Camelot εξέφρασε η διοίκηση της Intralot κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, μετά τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου της εταιρίας.

Intralot: Ενδιαφέρον για την αγγλική Camelot
Την πιθανότητα εξαγοράς ποσοστού στη βρετανική Camelot ανέφερε η διοίκηση της Intralot κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, μετά τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου της εταιρίας.

Ο CEO της Intralot, Κ. Αντωνόπουλος, τόνισε σχετικά πως «θα εξετάσουμε τους όρους της πώλησης και θα αποφασίσουμε αν ενδιαφερόμαστε» αναφέροντας ως έναν από τους λόγους του ενδιαφέροντος «την καλή γνώση της βρετανικής αγοράς».

Παράλληλα ανέφερε ότι η εταιρία ενδιαφέρεται για τους νέους διαγωνισμούς που θα προκηρυχθούν και στις 5 ηπείρους, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τις προοπτικές του τουρκικού στοιχήματος, προβλέποντας αύξηση 30% στα έσοδα του 2008.

Ο ίδιος ξεχώρισε ως καταλύτες για το τουρκικό στοίχημα την επέκταση του δικτύου στα 7.200 πρακτορεία, την αύξηση κατά 2% του pay out αλλά και την εισαγωγή πολλών αθλημάτων στις επιλογές.

Για το ίδιο ζήτημα προέβλεψε ότι οι δραστηριότητες στην Τουρκία θα είναι κερδοφόρες το 2009.

Αναφορικά με την προσφορά που κατέθεσε για το τουρκικό στοίχημα υπογράμμισε ότι η προσφορά είναι ανταγωνιστική αλλά χαμηλή τονίζοντας πως αποτελεί ένα καλό συμβόλαιο για την Inteltek.

Για την Αυστραλία ο κ. Αντωνόπουλος υπογράμμισε ότι κατά πάσα πιθανότητα η Intralot διαθέτει το ισχυρότερο δίκτυο στη χώρα, ενώ τόνισε πως θα δοθεί έμφαση στα έσοδα αλλά και σε ενδεχόμενες αλλαγές σε κάποια παιχνίδια.

Ακόμη προέβλεψε ότι οι δραστηριότητες στη ρωσική αγορά θα ξεκινήσουν στις αρχές του δ΄ τριμήνου.

Ο κ. Αντωνόπουλος υπογράμμισε επίσης ότι ακόμη και αν στους νέους διαγωνισμούς τα περιθώρια πιεστούν οι όγκοι πωλήσεων θα ενισχυθούν και θα οδηγήσουν στην κερδοφορία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v