Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βγενόπουλος: Η MIG διατηρεί γενναιόδωρο μέρισμα

Η Marfin Investment Group σκοπεύει να διατηρήσει τη γενναιόδωρη μερισματική πολιτική της παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, δήλωσε κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο κ. Α. Βγενόπουλος.

Βγενόπουλος: Η MIG διατηρεί γενναιόδωρο μέρισμα
Η Marfin Investment Group σκοπεύει να διατηρήσει τη γενναιόδωρη μερισματική πολιτική της παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, δήλωσε κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο αντιπρόεδρος της MIG, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ο κ. Βγενόπουλος υπογράμμισε επίσης ότι η MIG δεν έχει ξεκινήσει το δεύτερο πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών προσθέτοντας ότι «το Δ.Σ. της 24ης Σεπτεμβρίου θα αποφασίσει αν και με ποιους όρους θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα».

Ο ίδιος επισήμανε ότι περίπου έναν χρόνο πριν το 48% των μετόχων της MIG ήταν ξένοι θεσμικοί επενδυτές. Από εκείνη την περίοδο περίπου οι μισοί εξ αυτών έχουν ρευστοποιήσει τις θέσεις τους, γεγονός που ο αντιπρόεδρος της MIG χαρακτήρισε θετικό, καθώς μειώνει τις πιέσεις στη μετοχή.

Παράλληλα επισήμανε ότι η MIG παρακολουθεί στενά τις συνθήκες της αγοράς ώστε να αποφασίσει πότε θα ακολουθήσει επιθετικότερη στρατηγική, αναλαμβάνοντας υψηλότερα ρίσκα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v