Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Στην Inteltek το Iddaa για 10 χρόνια

Η INTELTEK θυγατρική της Intralot, επικράτησε στο διαγωνισμό του Τουρκικού Οργανισμού Spor Τoto, για την ανάληψη της διαχείρισης και της προμήθειας τεχνολογικού εξοπλισμού του αθλητικού στοιχήματος, Iddaa για 10 χρόνια.

Intralot: Στην Inteltek το Iddaa για 10 χρόνια
Η θυγατρική της Intralot στην Τουρκία, INTELTEK, επικράτησε στο διαγωνισμό που διενήργησε ο Τουρκικός Οργανισμός Spor Τoto, για την ανάληψη της διαχείρισης και της προμήθειας τεχνολογικού εξοπλισμού του ιδιαίτερα επιτυχημένου και δημοφιλούς παιχνιδιού αθλητικού στοιχήματος, Iddaa, στην Τουρκία για 10 χρόνια.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά από μια επιτυχημένη εισαγωγή στην Τουρκική αγορά τυχερών παιχνιδιών, που οδήγησε το Iddaa σε μια εντυπωσιακή διείσδυση στην τοπική αγορά, με την αναγνωρισιμότητα του προϊόντος (brand awareness) να υπερβαίνει το 90%, αποτέλεσμα σημαντικών επενδύσεων σε διαφήμιση και προωθητικές ενέργειες, το παιχνίδι είναι πλέον έτοιμο να περάσει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης.

Το πλαίσιο της νέας σύμβασης, το οποίο είναι σαφώς πιο απελευθερωμένο, περιλαμβάνει την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων από τα υπάρχοντα 4.000 σημεία πώλησης σε 7.000 (1.000 από τα οποία θα είναι κινητά σημεία πώλησης, συμβάλλοντας στην στρατηγική ώθησης των πωλήσεων - push market strategy), την αύξηση του ποσοστού κερδών των νικητών (payout) και την εισαγωγή όλων των αθλητικών γεγονότων και όχι μόνο του ποδοσφαίρου, όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Επιπλέον, ένα πιο ευέλικτο σύστημα διαχείρισης ρίσκου, σύμφωνα με το οποίο το payout του παιχνιδιού θα ισοσταθμιστεί στο τέλος της διάρκειας της σύμβασης, σε συνδυασμό με τη δυναμική ανάπτυξη του παιχνιδιού, το οποίο προβλέπεται να αυξηθεί κατά 30% εντός του 2008, αναμένεται ότι θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία του παιχνιδιού μέσα στα επόμενα χρόνια.

Το νέο πλαίσιο διαχείρισης που παρέχει μεγάλες δυνατότητες διαφοροποίησης του υπάρχοντος παιχνιδιού και εμπλουτισμού των επιλογών που προσφέρει, σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια του έργου που φτάνει τα 10 χρόνια, καθιστούν το έργο μεγάλης αξίας για την εταιρεία και αναμένεται να έχει σημαντική μακροπρόθεσμη συνεισφορά στα αποτελέσματά της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με το Spor Toto. Μαζί καταφέραμε να κάνουμε το Iddaa ένα παιχνίδι πρότυπο για τον παγκόσμιο κλάδο τυχερών παιχνιδιών. Το γεγονός ότι έχουμε ήδη ισχυρή παρουσία στη χώρα, συνέπεια σημαντικών επενδύσεων που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια, είναι καθοριστικός παράγοντας που θα καταστήσει το έργο επικερδές από την πρώτη μέρα, γεγονός που θα εντείνεται παράλληλά με την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η παρουσία μας στη χώρα θα συνεχίσει να είναι προς όφελος του Τουρκικού κράτους και όλων των εμπλεκομένων μερών, καθώς είμαστε αποφασισμένοι να ανεβάσουμε το παιχνίδι σε νέα υψηλά, προσφέροντας στους κατοίκους της Τουρκίας την ευκαιρία να απολαύσουν τα αθλήματα μέσα από ένα νέο συναρπαστικό πρίσμα."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v