Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Moda Bagno: Με κέρδη έκλεισε το εξάμηνο

Αύξηση κατά 10,78% παρουσιαζει ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Moda Bagno στο εξάμηνο, ενώ για την ίδια περίοδο τα αποτελέσματα της εταιρίας σημείωσαν κέρδη 125 χιλ. ευρώ έναντι ζημιών 515 χιλ. ευρώ.

Moda Bagno: Με κέρδη έκλεισε το εξάμηνο
Αύξηση κατά 10,78% παρουσίασε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του ομίλου Moda Bagno κατά το πρώτο εξάμηνο του 2003, έναντι του αντίστοιχου του περσινού εξαμήνου (15.391,9 έναντι 13.894,7 χιλιάδων ευρώ).

Αντίστοιχα ο κύκλος εργασιών της μητρικής εταιρίας παρουσιάζει για το ίδιο διάστημα αύξηση κατά 5,04% (13.907,7 έναντι 13.240,4 χιλιάδων ευρώ).

Σημαντική επίσης βελτίωση παρουσιάζουν τα αποτελέσματα του ομίλου με πραγματοποίηση, για πρώτη φορά στην τριετία, κερδών προ φόρων 125,7 χιλιάδες ευρώ έναντι ζημίας 515,5 χιλιάδων ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Αντίστοιχα, τα καθαρά κέρδη προ φόρων της μητρικής κατά το εξάμηνο αυτό παρουσιάζουν αύξηση κατά 11,26% (224,8 χιλ. ευρώ έναντι 202,1 χιλ. ευρώ του εξαμήνου του προηγούμενου έτους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, τα αποτελέσματα αυτά δικαιώνουν τις προβλέψεις της για θετική πορεία όλων των επιχειρήσεων του ομίλου, ειδικότερα των επιχειρήσεων του εξωτερικού (Τουρκια και Κυπρος).

Επίσης, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι με την πάροδο του χρόνου με συνετή πολιτική και με σταθερά βήματα εδραιώνουν τη θέση τους στις εκεί αγορές, παρά τις όποιες αντιξοότητες των τοπικών αγορών κατά το διαρρεύσαν διάστημα, και συγκεκριμένα τη συνεχιζόμενη οικονομική και συναλλαγματική αστάθεια, το αυξημένο κόστος ζωής στην Τουρκία και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην αρχή του εξαμήνου (πόλεμος στον Κόλπο, προεδρική εκλογική μάχη και τουρκοκυπριακά) στην Κύπρο

Τέλος, η ανακοίνωση σημειώνει ότι η εταιρία του ομίλου IC Ve Dis Ticaret Insaat Turizm Ve Sanayi A.S., με έδρα την Κωνσταντινούπολη, διανύει το τρίτο έτος παρουσίας της στην εκεί αγορά, η δε εταιρία του ομίλου N. Βαρωέρης Moda Bagno (Cyprus) Limited, με έδρα τη Λευκωσία Κύπρου, μόλις το δεύτερο έτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v