Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΟΝΑ: Αύξηση του κύκλου εργασιών στο εξάμηνο

Η μερική επαναλειτουργία του ξενοδοχείου Hilton Αθηνών μετά από 15 μήνες διακοπής της λειτουργίας, οδήγησε στην άνοδο του κύκλου εργασιών για την Ιονική Ξενοδοχειακή στα 8,9 εκατ. ευρώ για το εξάμηνο, έναντι των 2,577 εκατ. ευρώ πέρυσι καθώς και σε μείωση των ζημιών.

ΙΟΝΑ: Αύξηση του κύκλου εργασιών στο εξάμηνο
Στα 8,9 εκατ. ευρώ αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών για την Ιονική Ξενοδοχειακή στο πρώτο εξάμηνο, έναντι του ποσού των 2,557 εκατ. ευρώ πέρυσι, ενώ οι ζημίες σε επίπεδο EBITDA περιορίστηκαν στα 822.000 ευρώ έναντι του ποσού των 1,503 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Η άνοδος του κύκλου εργασιών και η μείωση του αρνητικού αποτελέσματος της εταιρίας αποδίδεται στην από 11/02/2003 μερική επαναλειτουργία του Ξενοδοχείου Hilton Αθηνών μετά από 15 μήνες διακοπής λειτουργίας, λόγω εργασιών ανακαινίσεως που θα περατωθούν εντός του τρέχοντος έτους.

Η βελτίωση αυτή των μεγεθών αναμένεται να συνεχισθεί σύμφωνα με την εταιρία, καθώς τα δύο ξενοδοχεία της, Hilton Αθηνών και Hilton Rhodes Resort, πρόκειται να επωφεληθούν από την άνοδο της τουριστικής κινήσεως τα επόμενα χρόνια, ιδιαιτέρως, κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v