Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο τουρκικός τύπος για την "επιτυχία" της Intralot

Ενδιαφέρον έχει η παρουσίαση από τον Τουρκικό τύπο των αποτελεσμάτων το διαγωνισμού για το Στοίχημα στη γείτονα (Iddaa).

Ο τουρκικός τύπος για την επιτυχία της Intralot
*** Φωτο της εφημερίδας Sabah. Αριστερά, με το σήμα της νίκης ο CEO της Intralot κ. Κ. Αντωνόπουλος. Είναι άγνωστο αν η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε πριν ή μετά απο το πέρας του διαγωνισμού. 



Ενδιαφέρον έχει η παρουσίαση από τον σημερινό Τουρκικό τύπο των αποτελεσμάτων το διαγωνισμού για το Στοίχημα στη γείτονα (Iddaa).

Η μεν Aksam (που ανήκει στον εκδοτικό όμιλο Cucurova, στην ιδιοκτησία του οποίου είναι η Turkcell, βασικός εταίρος της Inteltek) χρησιμοποιεί ευγενικές φράσεις, εκθειάζοντας την Inteltek και το πόσο καλός παίκτης του πόκερ απεδείχθη ότι είναι, μη δείχνοντας τα χαρτιά της μέχρι την τελευταία στιγμή, προσφέροντας την καλύτερη τιμή και κερδίζοντας έτσι τον διαγωνισμό (!)
 
Η Taraf τιτλοφορεί το ρεπορτάζ της ως «Η αθλητική κοινότητα ωφελήθηκε από μια θανάσιμη μονομαχία».

Η Radical έχει τίτλο «Ο ανταγωνισμός κέρδισε, οι υπερπρομήθειες (της Inteltek) έχασαν», ενώ η Milliyet τιτλοφορεί το σχετικό ρεπορτάζ της ως «To Iddaa είναι ο νικητής στην Τουρκία!»

Η Vatan
έχει τίτλο «Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί φώναζαν (στην Inteltek), έκλαιγαν και παραπονιόντουσαν». Το σχετικό άρθρο αναφέρει ότι η Inteltek προσπάθησε να χρησιμοποιήσει όλα τα πλάγια μέσα να αφανίσει τους άλλους υποψηφίους, να παραμείνει μόνη της και να απολαύσει μια άκρως κερδοφόρα επιχείρηση. Όμως, οι προσπάθειες αυτές της Inteltek απέτυχαν. Ως αποτέλεσμα του ανταγωνισμού, η Τούρκικη αθλητική κοινότητα θα έχει επιπλέον 3 δισ. τούρκικες λίρες απ’ ό,τι είχε πριν για οικονομική στήριξη.

Το άλλο μήνυμα που βγαίνει από τα δημοσιεύματα του τούρκικου τύπου είναι ότι η Inteltek ήταν η μοναδική υποψήφια το 2003 και το 2007 και προσπάθησε και πάλι να εξοβελίσει άλλους υποψηφίους από τον διαγωνισμό προκειμένου να παραμείνει μόνη της και να συνεχίσει με τις υψηλές αμοιβές της. Αλλά αυτό δεν το κατόρθωσε. Ως αποτέλεσμα λοιπόν του ανταγωνισμού, η Inteltek μείωσε αυτή τη φορά τις αμοιβές της στο 1,4%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v