Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ideal: Στα 1.130 χιλ. ευρώ το EBITDA στον όμιλο

Στα 102 χιλ. ευρώ στη μητρική και στα 1.130 χιλ. ευρώ στον όμιλο διαμορφώθηκε το EBITDA της εταιρίας Ideal στο εξάμηνο του 2008, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2007. Ενέργειες για έξοδο από την επιτήρηση.

Στα 102 χιλ. ευρώ στη μητρική και στα 1.130 χιλ. ευρώ στον όμιλο διαμορφώθηκε το EBITDA της εταιρίας Ideal στο εξάμηνο του 2008, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2007. Ενέργειες για έξοδο από την επιτήρηση.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τις δημοσιευθείσες οικονομικές καταστάσεις της περιόδου που έληξε την 30/06/2008, τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και συνολικών αποσβέσεων (EBITDA) της Εταιρείας είναι ευρώ 102 χιλ. και σε ενοποιημένο επίπεδο ευρώ 1.130 χιλ.

Εξάλλου, η από 10/12/2007 Έκτακτη Γενική Συνέλευση (Α' Επαναληπτική) των μετόχων της Εταιρείας αποφάσισε μεταξύ άλλων την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών η οποία θα ενισχύσει τα ίδια κεφάλαια της Εταιρείας.

Η διαδικασία της αύξησης βρίσκεται σε εξέλιξη, δεδομένου ότι εκκρεμεί η λήψη απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διάθεση των μετοχών που παρέμειναν αδιάθετες κατά την λήξη της περιόδου άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης. Η εταιρία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για την τελική κάλυψη της αύξησης με νεότερη ανακοίνωση.

Το σύνολο των μετοχών της εταιρίας παραμένει στην κατηγορία "Επιτήρηση" όπου μεταφέρθηκε με την από 22/03/2007 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. Εν όψει των ανωτέρω, η Εταιρεία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έξοδο των μετοχών της από την κατηγορία "Επιτήρηση" το συντομότερο δυνατό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v