Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nέο πρόγραμμα mobile 480 από τον ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει τη διάθεση του νέου προγράμματος ΟΤΕ mobile 480. Το νέο πρόγραμμα προσφέρει κάθε μήνα έως και 8 ώρες χρόνο ομιλίας από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ προς κινητά.

Nέο πρόγραμμα mobile 480 από τον ΟΤΕ
Ο ΟΤΕ ανακοινώνει τη διάθεση του νέου προγράμματος ΟΤΕ mobile 480. Το νέο πρόγραμμα έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των υφιστάμενων OTE mobile, προσφέροντας κάθε μήνα έως και 8 ώρες χρόνο ομιλίας από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ προς κινητά.

Συγκεκριμένα, το ΟΤΕ mobile 480 προσφέρει 480 λεπτά χρόνου ομιλίας / μήνα για κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς οποιοδήποτε κινητό (COSMOTE, VODAFONE, WIND, Q-TELECOM), με 59,90 ευρώ/μήνα. Με όφελος έως και 14% , το OTE mobile 480 καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών που χρησιμοποιούν κυρίως το σταθερό τους τηλέφωνο για να καλούν κινητά.

Εξάλλου, από τις 9/6/2008, ισχύουν μειωμένες τιμές για τα υφιστάμενα προγράμματα ΟΤΕ mobile, που προσφέρουν από 30 έως και 240 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα ΟΤΕ mobile συνδυάζονται με όλα τα οικονομικά προγράμματα του ΟΤΕ όπως τα αναβαθμισμένα δημοφιλή προγράμματα ΟΤΕ talk και conn-x talk, που προσφέρουν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας (δηλ. και προς το δίκτυο του ΟΤΕ αλλά και προς τα δίκτυα όλων των άλλων παρόχων).

Έτσι, ο ΟΤΕ προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να συνδυάσουν τα προγράμματα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους -ανάλογα με το είδος των κλήσεων που πραγματοποιούν και το χρόνο ομιλίας που επιθυμούν- μειώνοντας έτσι περαιτέρω το λογαριασμό τους, καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v