Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Έντονο ενδιαφέρον για την τουρκική λοταρία

Σε προχωρημένες συζητήσεις με σημαντικές τουρκικές εταιρίας για τη συμμετοχή σε κοινοπραξία που θα διεκδικήσει τη Λοταρία (Milli Piyango) βρίσκεται ο ΟΠΑΠ.

ΟΠΑΠ: Έντονο ενδιαφέρον για την τουρκική λοταρία
Σε προχωρημένες συζητήσεις με σημαντικές τουρκικές εταιρίες για συμμετοχή σε κοινοπραξία που θα διεκδικήσει τη Λοταρία (Milli Piyango) βρίσκεται ο ΟΠΑΠ.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της εταιρίας Χ. Χατζηεμμανουήλ κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης τα έγγραφα που θα αφορούν τους όρους του διαγωνισμού αναμένεται να δημοσιοποιηθούν κατά το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος τόνισε ότι ο ΟΠΑΠ διαθέτει υψηλή ρευστότητα, ενώ σε ό,τι αφορά το μονοπώλιο του Οργανισμού υπογράμμισε πως δεν θα καταργηθεί.

Παράλληλα τόνισε ότι την ανάγκη να παραμείνει ανταγωνιστικός ο ΟΠΑΠ προβλέποντας ότι η κερδοφορία του Πάμε Στοίχημα θα ενισχυθεί μέσω του νέου κουπονιού και αλλά και των νέων δυνατοτήτων στοιχηματισμού.

Ο κ. Χατζηεμμανουήλ υπογράμμισε ακόμη ότι αναμένει σύντομα να ενταχθεί στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα και ο Ολυμπιακός.

Ακόμη επισήμανε ότι οι περιττές δαπάνες διαφήμισης θα περικοπούν.

Τόνισε ακόμη ότι αν και τα παιχνίδια που προσφέρει ο Οργανισμός θα «ενισχυθούν» στο β΄ εξάμηνο αλλά δεν απέκλεισε μια επίπτωση στην περίπτωση που σημειωθεί σημαντική οικονομική επιβράδυνση στην Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v