Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τουρκία: Αύριο η τελευταία φάση για το Στοίχημα

Την Πέμπτη το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαγωνισμού για το Στοίχημα στην Τουρκία. Οι εξελίξεις δεν φαίνεται να συνηγορούν στην ανάκαμψη της αισιοδοξίας στο στρατόπεδο της Inteltek (55% Turkcell, 45% Intralot).

Τουρκία: Αύριο η τελευταία φάση για το Στοίχημα
Οι εξελίξεις στην Τουρκία δεν φαίνεται να συνηγορούν στην ανάκαμψη της αισιοδοξίας στο στρατόπεδο της Inteltek (55% Turkcell, 45% Intralot).

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του euro2day, οι ενστάσεις μη εγκυρότητας των πιστοποιητικών που προσκομίστηκαν εναντίον των αλλων δύο υποψηφίων για τον διαγωνισμό του Στοιχήματος (Ladbrokes, Lottomatica/Snai/Dogan) απερρίφθησαν. Κατόπιν τούτου και οι τρείς συμμετέχοντες εκλήθησαν αύριο για την τελευταία και κρίσιμη φάση του διαγωνισμού, αυτής του ανοίγματος των οικονομικών προσφορών.

Σ’ αυτή τη φάση ανοίγονται οι σφραγισμένοι φάκελοι και ανακοινώνονται οι προσφορές ενός εκάστου. Μετά, όλοι οι υποψήφιοι παραδίδουν τη δεύτερη και τελική τους προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο. Οι δεύτερες προσφορές δεν μπορεί να είναι υψηλότερες από τις πρώτες. Ακολουθεί η ανακοίνωση των προσφορών με τη μικρότερη να είναι η νικήτρια του διαγωνισμού.

Η όλη διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τις 3μ.μ. αύριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v