Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Έχασε τη λοταρία της Χιλής!

Απροσδόκητο πισωγύρισμα και ήττα για την Intralot, που φέρεται να έχασε από το διεθνές χαρτοφυλάκιό της τη χώρα που αποτέλεσε την εμπροσθοφυλακή της επεκτατικής πολιτικής της από το 2001, τη Χιλή!

Intralot: Έχασε τη λοταρία της Χιλής!
Απροσδόκητο πισωγύρισμα και ήττα είχαμε χθες για την Intralot, που φέρεται να έχασε από το διεθνές χαρτοφυλάκιό της τη χώρα που αποτέλεσε την εμπροσθοφυλακή της επεκτατικής πολιτικής της από το 2001, τη Χιλή!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του euro2day, η Intralot φέρεται να έχασε τον κρατικό διαγωνισμό που έδινε στον νικητή για μία επταετία το συμβόλαιο διενέργειας της λοταρίας της Χιλής, στον μεγάλο ανταγωνιστή της, την αμερικανική G-TECH, που με τη σειρά της είναι θυγατρική της ιταλικής Lottomatica.

Τον Οκτώβριο του 2001, η Intralot ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης με τον κρατικό οργανισμό τυχερών παιχνιδιών της Χιλής "Polla Chilena" με σκοπό την υλοποίηση έργου για την προμήθεια, την εγκατάσταση και την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου on-line δικτύου για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών. Η σύμβαση ήταν 7ετούς διάρκειας (με δικαίωμα ανανέωσης μέχρι 2 έτη) και τα πρώτα αισθητά αποτελέσματα κερδοφορίας αναμένονταν μέσα στο 2003. Η θυγατρική Intralot de Chile, της οποίας τα αποτελέσματα ενοποιεί η Intralot, ήταν η εταιρία η οποία ανέλαβε την υλοποίηση του παραπάνω έργου στην (τότε πολλά) υποσχόμενη αγορά της Λ. Αμερικής.

Χθες πραγματοποιήθηκε στη Χιλή το άνοιγμα των προσφορών του διενεργηθέντος διαγωνισμού για την εθνική λοταρία, όπου ήταν παρόντες και οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων, και η έκπληξη ήταν ότι νικητής αναδείχτηκε η G-TECH!

Η επίσημη ανάθεση εκ μέρους του κρατικού οργανισμού της Χιλής αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v