Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λούλης: Ομολογιακό δάνειο έως 75 εκατ. ευρώ

Ομολογιακό δάνειο ύψους μέχρι 75 εκατ. ευρώ θα εκδώσει η Μύλοι Λούλη, ύστερα από σχετική απόφαση της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης. Στόχος του δανείου είναι κυρίως η αναχρηματοδότηση παλαιότερου ομολογιακού δανείου, αλλά και η μείωση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού.

Λούλης: Ομολογιακό δάνειο έως 75 εκατ. ευρώ
Στην έκδοση ομολογιακού δανείου έως 75 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει η Μύλοι Λούλη, ύστερα από τη σχετική απόφαση της σημερινής γενικής συνέλευσης.

Η διαδικασία για την έκδοση του δανείου εκτιμάται από τη διοίκηση της εταιρίας πως θα ολοκληρωθεί περί τα μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ διοργανώτριες τράπεζες έχουν αναλάβει η Alpha Bank και η Εθνική Τράπεζα.

Το δάνειο θα κατευθυνθεί κυρίως προς την αναχρηματοδότηση παλαιότερου ομολογιακού δανείου που έχει συνάψει η εταιρία, αλλά και στη μείωση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού.

Επίσης, η γενική συνέλευση ενέκρινε την παροχή εξουσιοδότησης στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του δανείου.

Ταυτόχρονα, εγκρίθηκε η τροποποίηση των άρθρων 5, 9 παρ. 2, 15 παρ. 1 και 18 παρ. 1 του καταστατικού της εταιρίας και η έγκριση συνάψεως συμβάσεως κατ’ εφαρμογή της διατάξεως της παραγράφου 2 του άρθρου 23Α του Κ.Ν. 2190/1920.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v