Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΥΤΙΛ: Απορρίφθηκε αίτηση Κοπελούζου από το ΣτΕ

Απρόσκοπτα συνεχίζεται η λειτουργία της μονάδας συμπαραγωγής της Endesa Hellas στον Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας, μετά την απόρριψη από το ΣτΕ αιτήματος του ομίλου Κοπελούζου για αναστολή εκτέλεσης αποφάσεων του ΥΠΑΝ.  

ΜΥΤΙΛ: Απορρίφθηκε αίτηση Κοπελούζου από το ΣτΕ
Απρόσκοπτα συνεχίζεται η λειτουργία της μονάδας συμπαραγωγής της Endesa Hellas στον Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας, μετά την απόρριψη από το ΣτΕ αιτήματος του ομίλου Κοπελούζου για αναστολή εκτέλεσης σχετικών αποφάσεων του ΥΠΑΝ.

Το Β΄ Τμήμα Διακοπών του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε το αίτημα των εταιριών ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ GAS και DAMCO ENERGY Α.Ε., του ομίλου Κοπελούζου, για την έκδοση προσωρινής διαταγής αναστολής της εκτέλεσης των αποφάσεων του υπουργού Ανάπτυξης που αφορούσαν στην τροποποίηση των αδειών παραγωγής της θυγατρικής Αλουμίνιον της Ελλάδος Β.Ε.Α.Ε. για τη μονάδα συμπαραγωγής στον Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας και τη μεταβίβαση αυτών στην εταιρία Αλουμίνιον Α.Ε.

Με την απόρριψη της προσωρινής αυτής διαταγής συνεχίζεται απρόσκοπτα το πρόγραμμα λειτουργίας του Σταθμού Συμπαραγωγής και Θερμότητας (ΣΗΘ) της ENDESA HELLAS και η έναρξη της εμπορικής λειτουργίας του συνόλου της μονάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v