Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Συνεργασία με την EWS της FIFA

Η INTRALOT, μέσω της θυγατρικής της, "Εταιρία Στοιχημάτων", υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη θυγατρική, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA), Early Warning System GmbH.

Intralot: Συνεργασία με την EWS της FIFA
Η INTRALOT, μέσω της θυγατρικής της, "Εταιρία Στοιχημάτων", υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη θυγατρική, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA), Early Warning System GmbH, συμμετέχοντας ενεργά σε μία παγκόσμια προσπάθεια για την προστασία και τη διατήρηση της ακεραιότητας του ποδοσφαίρου.

Το Μάιο του 2007, η επιτροπή της FIFA αποφάσισε να λάβει μέτρα για την έγκαιρη ανίχνευση και εξάλειψη πιθανών προσπαθειών παρέμβασης σε ποδοσφαιρικούς αγώνες της FIFA, για λόγους που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό στοίχημα και ίδρυσε το "Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης" (Early Warning System GmbH - EWS), με έδρα τη Ζυρίχη.

Οι ενέργειες της FIFA έχουν σαν στόχο να αποτρέψουν οποιαδήποτε αρνητική επίδραση του αθλητικού στοιχήματος στους ποδοσφαιρικούς αγώνες και ταυτόχρονα να αφυπνίσει την ποδοσφαιρική κοινότητα σχετικά με αυτό το πρόβλημα. Επιπλέον, αυτή η πρωτοβουλία παρέχει στις κυβερνητικές αρχές πολύτιμη βοήθεια στον αγώνα τους για την εξάλειψη παράνομων και ανήθικων ενεργειών.

Μέσω αυτής της συμφωνίας, η "Εταιρία Στοιχημάτων" γίνεται μέλος του παγκόσμιου δικτύου της FIFA και πλέον θα ενημερώνει το EWS για οποιαδήποτε ένδειξη που μπορεί να δηλώνει πιθανή χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων ή άλλων αθλητικών γεγονότων μέσα στα όρια της δικαιοδοσίας της εταιρείας. Το EWS θα αξιολογεί κάθε πληροφορία που θα λαμβάνει από την "Εταιρία Στοιχημάτων" και θα ενημερώνει την εταιρία για τα αθλητικά γεγονότα που θα βρίσκονται υπό την επιτήρησή της.

Η "Εταιρία Στοιχημάτων" ιδρύθηκε το 1998 για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης από τους αδειοδοτημένους διαχειριστές σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης και διαχείρισης ρίσκου για στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της INTRALOT, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι ως μέλη ενός τόσο σημαντικού δικτύου. Η διαφάνεια είναι το μέσο για τη διασφάλιση των αξιών και της ακεραιότητας του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Η INTRALOT υποστηρίζει θερμά αυτή την πρωτοβουλία, η οποία δημιουργεί ένα αξιόπιστο και λειτουργικό πλαίσιο για τις παγκόσμιες δραστηριότητές μας" 

O Dr. Urs Scherrer, CEO της EWS GmbH, δήλωσε: "Είμαστε πολύ ευτυχείς που υποδεχόμαστε την  "Εταιρία Στοιχημάτων" ως ένα σημαντικό και αξιόπιστο σύμμαχο στο παγκόσμιο "Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης". Η επέκταση του δικτύου πληροφόρησής μας είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της προσπάθειάς μας να προστατέψουμε την ακεραιότητα του αθλητισμού”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v