Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Ασφαλιστική: Αυξημένη παραγωγή ασφαλίστρων

Τον Ιούλιο επιτεύχθηκε η μεγαλύτερη παραγωγή μηνός για τα τραπεζοασφαλιστικά προγράμματα, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Ασφαλιστική.

Εθνική Ασφαλιστική: Αυξημένη παραγωγή ασφαλίστρων
Τον Ιούλιο επιτεύχθηκε η μεγαλύτερη παραγωγή μηνός για τα τραπεζοασφαλιστικά προγράμματα, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Ασφαλιστική, η οποία σημειώνει ότι τον Ιούλιο, επίσης, το δίκτυο της εταιρίας επέτυχε τη μεγαλύτερη παραγωγή ατομικών ασφαλίσεων ζωής για καλοκαιρινό μήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης.

Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση της παραγωγής των προϊόντων Bancassurance της Εθνικής Ασφαλιστικής, κατά το πρώτο 7μήνο του έτους. Είναι χαρακτηριστικό πως το σύνολο των τραπεζοασφαλιστικών προγραμμάτων έχει διαμορφώσει παραγωγή που ξεπερνά τα 135 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση (13,5%) σε σχέση με το περσινό αντίστοιχο 7μηνο και οδηγώντας σε αρκετές περιπτώσεις την εταιρία σε θετική αναθεώρηση των στόχων της, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της ΕΕΓΑ.

Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις του Ομίλου τόσο στα ασφαλιστικά προγράμματα που συνδέονται με δάνεια, όσο και στα επενδυτικά-αποταμιευτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα που προσφέρονται από το τραπεζικό δίκτυο, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Έτσι η διείσδυση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων στα στεγαστικά δάνεια για αποπληρωμή τους λόγω απώλειας Ζωής ή Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας του δανειολήπτη, ανήλθε στο 75% του συνόλου των δανειοληπτών ενώ πάνω από 35% ήταν η αντίστοιχη διείσδυση και στα καταναλωτικά δάνεια μέσα από το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Προστασίας Πληρωμών που καλύπτει τους δανειολήπτες σε περιπτώσεις ανεργίας ή νοσηλείας.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η δυναμική των πωλήσεων των συνταξιοδοτικών-αποταμιευτικών προγραμμάτων μηνιαίας καταβολής ασφαλίστρου «ΠΡΟΣΘΕΤΩ μηνιαία» και «ΦΡΟΝΤΙΖΩ μηνιαία» γεγονός που οδηγεί σε υπερκάλυψη του τεθέντα στόχου, ενώ συνεχίζεται και φέτος η εντυπωσιακή πορεία στα συνταξιοδοτικά-αποταμιευτικά προγράμματα εφάπαξ καταβολής ασφαλίστρου «ΠΡΟΣΘΕΤΩ» και «ΦΡΟΝΤΙΖΩ».

Αξίζει να αναφερθεί ότι παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία –ιδιαίτερα για τις μακροχρόνιες επενδύσεις- το Ιούλιο επετεύχθη ρεκόρ παραγωγής σε αυτά τα προϊόντα, σαν αποτέλεσμα και των συνδυαστικών πωλήσεων που προώθησε με εξαιρετική επιτυχία η ΕΤΕ.

Για τη συνέχεια προγραμματίζονται από τη Εθνική Ασφαλιστική, την ΕΤΕ και τη NBG-Bancassurance και νέα τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα βασισμένα κυρίως στις ανάγκες των πελατών όπως αυτές αποτυπώνονται και καταγράφονται από το δίκτυο της ΕΤΕ κατά την εξυπηρέτησή τους. Παράλληλα αναμένεται από τον Οκτώβριο σημαντική διείσδυση του Ομίλου σε προϊόντα Bancassurance στην επιχειρηματική πίστη, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μεγάλη επιτυχία καταγράφει και το δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής στις ασφαλίσεις ζωής όπου στο επτάμηνο η νέα παραγωγή ασφαλίστρων έφτασε τα 21 εκατ. ευρώ μετά τα 3,2 εκατ. ευρώ του Ιουλίου που αποτελούν παραγωγή ρεκόρ για θερινό μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v