Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρυσός Οδηγός: Επενδύσεις στις τοπικές αγορές

Η Χρυσός Οδηγός (πρώην INFOTE), επενδύει σε ένα νέο πρόγραμμα που αποσκοπεί στην ενίσχυση των τοπικών ειδικών εκδόσεων, ξεκινώντας από τη Ρόδο.

Χρυσός Οδηγός: Επενδύσεις στις τοπικές αγορές
Η Χρυσός Οδηγός Α.Ε. Έντυπη και Ηλεκτρονική Πληροφόρηση (πρώην INFOTE A.E.), στο πλαίσιο της αναβάθμισης των προσφερομένων υπηρεσιών στους διαφημιζόμενους πελάτες της, επενδύει σε ένα νέο πρόγραμμα που αποσκοπεί στην ενίσχυση των τοπικών ειδικών εκδόσεων.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ξεκινώντας απ’ τη Ρόδο, η Χρυσός Οδηγός Α.Ε., μέσω της θυγατρικής της εταιρίας AEGEAN INFO A.E, θα εκδώσει τον Χρυσό Επιχειρηματικό Οδηγό Ρόδου και τον Χρυσό Τοπικό Οδηγό, οι οποίοι θα προβάλλουν και θα προωθούν τους διαφημιζόμενους πελάτες, στις επιχειρήσεις και στους τελικούς καταναλωτές στο νησί της Ρόδου.

Ταυτόχρονα, οι διαφημιζόμενοι, θα έχουν τη δυνατότητα ευρύτερης προβολής στη περιοχή του Αιγαίου, μέσω του Χρυσού Οδηγού Αιγαίου, ο οποίος θα συνεχίσει να εκδίδεται από την Χρυσός Οδηγός Α.Ε..

Οι ανωτέρω εκδόσεις, που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες προβολής των 7.500 και πλέον πελατών της Χρυσός Οδηγός Α.Ε. στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα, υλοποιούν τη νέα φιλοσοφία της εταιρίας, η οποία στηρίζεται στην πώληση βασισμένη στην Αξία.

Ο Χρυσός Οδηγός και οι κατά τόπους εκδόσεις του είναι το μόνο μέσο προβολής με δυνατότητα πλήρους ποσοτικοποίησης των αποτελεσμάτων (ROI). Γι’ αυτό και δίκαια έχει καταξιωθεί στηνελληνική αγορά ως το εγκυρότερο, πληρέστερο και το πιο αποτελεσματικό μέσο προβολής για κάθε επαγγελματία. Επιδίωξη της εταιρίας είναι η ακόμα υψηλότερη απόδοση της διαφημιστικής επένδυσης για τους προβαλλόμενους πελάτες της και το χτίσιμο σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Τέλος, η Χρυσός Οδηγός Α.Ε, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στη Ρόδο, σχεδιάζει παρόμοιες δράσεις και εκδόσεις και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v