Το κρίσιμο ραντεβού ΤΣΜΕΔΕ - Χριστοδουλάκη

Για την Τετάρτη το μεσημέρι έχει οριστεί το κρίσιμο ραντεβού του Ν. Χριστοδουλάκη με τη διοίκηση του ΤΣΜΕΔΕ, προκειμένου να οριστικοποιηθεί (ή όχι) εάν το Ταμείο θα προχωρήσει στην εξαγορά ποσοστού του Τ. Ταμιευτηρίου. Αύριο δίνεται η αποτίμηση της Grant Thornton.

Το κρίσιμο ραντεβού ΤΣΜΕΔΕ - Χριστοδουλάκη
του Γιώργου Μαντέλα

Για την Τετάρτη το μεσημέρι έχει οριστεί το κρίσιμο ραντεβού του υπουργού Οικονομίας κ. Νίκου Χριστοδουλάκη με τη διοίκηση του ΤΣΜEΔΕ, προκειμένου να οριστικοποιηθεί (ή όχι) αν το Ταμείο των Μηχανικών θα προχωρήσει στην εξαγορά του 30%-35% του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, για να προχωρήσει κατόπιν η συγχώνευση του τελευταίου με την Τράπεζα Αττικής.

Αύριο το απόγευμα στο ΤΣΜΕΔΕ θα κατατεθεί η αποτίμηση του Τ.Τ., που πραγματοποίησε για λογαριασμό του Ταμείου των μηχανικών ο διεθνής οίκος Grant Thornton.

Δεν αποκλείεται το ΤΣΜΕΔΕ να ζητήσει μια μικρή παράταση από το ΥΠΕΘΟ, προκειμένου να μελετήσει αναλυτικότερα το πόρισμα της αποτίμησης πριν κάνει την τελική πρόταση στον κ. Χριστοδουλάκη.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η τελευταία θα γίνει γνωστή πριν από το τέλος του μήνα, έτσι ώστε το project της συγχώνευσης να συμπεριληφθεί στις πρωθυπουργικές εξαγγελίες από το βήμα των εγκαινίων της ΔΕΘ.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα η μετοχή της Τράπεζας Αττικής διαπραγματεύεται στα 6,24 ευρώ (κέρδη 13,45%), ενώ νωρίτερα βρέθηκε μέχρι και στα 6,32 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v