Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Διευρύνει την παρουσία της στην Αμερική

Διευρύνει την παρουσία της στην αγορά της Αμερικής η Intralot, καθώς πλειοδότησε σε διαγωνισμό στη Νεμπράσκα, γεγονός που όπως εκτιμά η Marfin είναι θετικό, παρά το μικρό μέγεθος του project, και αναμένεται να προσελκύσει το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Intralot: Διευρύνει την παρουσία της στην Αμερική
Διευρύνει την παρουσία της στην αγορά της Αμερικής η Intralot, καθώς φέρεται πως κέρδισε διαγωνισμό για τη Νεμπράσκα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Marfin Hellenic στο πρωινό της report επικαλούμενη δημοσίευμα του Τύπου, η Intralot έχει κερδίσει στον διαγωνισμό για τη διεξαγωγή του Lotto στην πολιτεία της Νεμπράσκα, που μέχρι πρότινος κατείχε η GTECH, και που απέδιδε πέριξ των 4 εκατ. δολαρίων ετησίως.

Σύμφωνα με την Marfin, εάν το δημοσίευμα επιβεβαιώνεται παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο project είναι μικρό και δεν θα επηρεάσει σημαντικά τα αποτελέσματα του ομίλου, πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για την Intralot, καθώς διευρύνει την παρουσία της στην ευρύτερη αγορά της Αμερικής.

Επιπρόσθετα, και σύμφωνα πάντα με την Marfin, η προαναφερθείσα είδηση ενδέχεται να προσελκύσει το επενδυτικό ενδιαφέρον, ενώ προσθέτει πως η μετοχή της εταιρίας έχει υποαποδώσει του Γενικού Δείκτη κατά 6,2% από την αρχή του χρόνου, ενώ διαπραγματεύεται ”ελκυστικά” 11 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v