Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntracom: Συμμετοχή στην έκθεση ITB

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, ITB, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 16-20 Μαρτίου στο Βερολίνο, θα συμμετάσχει η Ιntracom, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη SBS, για την από κοινού προώθηση του τουριστικού πακέτου λογισμικού FirstCLASSTM.

Ιntracom: Συμμετοχή στην έκθεση ITB
Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, ”The International Tourism Exchange” (ITB), του Βερολίνου θα συμμετάσχει η Ιntracom, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη Siemens Business Services GmbH & Co. OHG (SBS), με στόχο την από κοινού προώθηση, πώληση και υποστήριξη του τουριστικού πακέτου λογισμικού FirstCLASSTM.

H έκθεση International Tourism Exchange ΙΤΒ, που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο της Γερμανίας στις 16-20 Μαρτίου 2002, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκδηλώσεις για την παρουσίαση προϊόντων, συστημάτων και λύσεων που απευθύνονται στην αγορά των ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση.

Η παρουσίαση του προϊόντος FirstCLASSTM στο περίπτερο της Siemens Business Services θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να ενημερωθούν καλύτερα και να παρακολουθήσουν από κοντά τις υπηρεσίες και τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει το πακέτο λογισμικού της Ιntracom.

Το FirstCLASSTM είναι ένα πακέτο λογισμικού για τη διαχείριση, προώθηση και διανομή ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία, ανοιχτή αρχιτεκτονική και ένα φιλικό προς το χρήστη γραφικό περιβάλλον εργασίας (GUI), το σύστημα υλοποιεί σε πραγματικό χρόνο κρατήσεις και συναλλαγές για ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών υπηρεσιών (πχ. ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια, ενοικιάσεις μέσων μεταφοράς, μεταφορές, εκδρομές, τουριστικά πακέτα, κλπ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v