Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρεις προσφορές για το τουρκικό στοίχημα

Τρεις προσφορές κατατέθηκαν σήμερα στην Αγκυρα, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day, διεκδικώντας το πολυπόθητο συμβόλαιο διεξαγωγής των αθλητικών στοιχημάτων της Τουρκίας. Αναλυτικό ρεπορτάζ.

Τρεις προσφορές για το τουρκικό στοίχημα
Η Inteltek (στην οποία συμμετέχει κατα 45% η Intralot και κατά 55% η Turkcell), η κοινοπραξία της ιταλικής Lottomatica με τον τούρκικο ομιλο Μέσων Ενημέρωσης Dogan Media Group και με την, επίσης ιταλική, SNAI, καθώς και η βρετανική Ladbrokes ομού με την τούρκικη Esas Holding (ιδιοκτησίας του μεγαλοεπιχειρηματία Ali Sabanci) είναι αυτές που κατέθεσαν προσφορές σήμερα στην Αγκυρα, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day, διεκδικώντας το πολυπόθητο συμβόλαιο διεξαγωγής των αθλητικών στοιχημάτων της Τουρκίας.

Η Gala- Coral Group με την τοπική εταιρία ξενοδοχείων Net Holding (ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Besin Tibuk, η Austrian Lottery και η ρώσικη Russian Favourite Bookmaker Ltd. ομού με την τούρκικη Metaxan Systems και που είχαν λάβει τα τεύχη του διαγωνισμού και εφέροντο ως προτιθέμενες να συμμετάσχουν, δεν υπέβαλαν προσφορές, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Οι προσφορές κατατέθηκαν στις 2 μ.μ. στα γραφεία της διοργανώτριας του διαγωνισμού Spor Toto και σ’ αυτή τη φάση ολοκληρώνεται ο τυπικός έλεγχος της αρτιότητας των προσφορών.

Την Πέμπτη ή την Παρασκευή αναμένεται να ανοιχθούν οι φάκελοι με τις οικονομικές προσφορές.

Τη διενέργεια του στοιχήματος έχει αναλάβει απο το 2003 η Inteltek έχοντας υπογράψει συμβόλαιο 8ετούς διάρκειας (τότε) με τον αρμόδιο τούρκικο κρατικό οργανισμό Spot Toto αλλά αυτός ακυρώθηκε απο το δικαστήρια πέρσι έπειτα απο προσφυγές των άλλων ενδιαφερομένων που ισχυρίζονταν οτι ο διαγωνισμός ήταν «στημένος» υπέρ της Inteltek.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v