Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

GLOBUL: O Α. Παγκούτσος νέος Τεχνικός Διευθυντής

Γενικός Τεχνικός Διευθυντής της GLOBUL, θυγατρικής της COSMOTE στη Βουλγαρία, ανέλαβε ο κ. Απόστολος Παγκούτσος.

GLOBUL: O Α. Παγκούτσος νέος Τεχνικός Διευθυντής
Γενικός Τεχνικός Διευθυντής της GLOBUL, θυγατρικής της COSMOTE στη Βουλγαρία, ανέλαβε ο κ. Απόστολος Παγκούτσος. Ως Γενικός Τεχνικός Διευθυντής της εταιρίας, ο κ. Παγκούτσος είναι υπεύθυνος για τέσσερις τεχνικές Διευθύνσεις (Network Implementation, Operations & Maintenance, Radio & Transmission, Switching & Services).

Ο κ. Απόστολος Παγκούτσος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο. Εργάστηκε για δέκα χρόνια στην Wind Hellas, εκ των οποίων τα τελευταία τρία ως Ανώτερος Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου. Έχει εργαστεί, επίσης, στο ATTIKO METΡO Α.Ε. και έχει αναλάβει την επίβλεψη μεγάλων τεχνικών έργων στην Ιταλία και την Ισπανία.

Ο κ. Παγκούτσος έχει πτυχίο MBA από το Πανεπιστήμιο Middlesex στο Λονδίνο, καθώς επίσης πτυχίο BSc στην Αρχιτεκτονική από το Πολυτεχνείο του Μιλάνου, στην Ιταλία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBUL, κ. Χάρης Κοτσιμπός, ευχαρίστησε τον απερχόμενο κ. Γεωργόπουλο για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη της εταιρίας και ευχήθηκε στον κ. Παγκούτσο κάθε επιτυχία στο έργο του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v