Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενδιαφέρον Eutelsat για εξαγορά Hellasat

Η γαλλική εταιρία διαχείρισης δορυφόρων Eutelsat Communication Group SA ενδιαφέρεται να εξαγοράσει την Hellasat από τον ΟΤΕ , όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Eutelsat, Giuliano Berreta, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Ενδιαφέρον Eutelsat για εξαγορά Hellasat
Η γαλλική εταιρία διαχείρισης δορυφόρων Eutelsat Communication Group SA ενδιαφέρεται να εξαγοράσει την Hellasat από τον ΟΤΕ , όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Eutelsat, Giuliano Berreta, σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην ιταλική οικονομική εφημερίδα "Il Sole 24 Ore", ότι η συγκέντρωση μεταξύ των ηγετικών εταιριών στον χώρο της διαχείρισης δορυφόρων έχει ολοκληρωθεί και ότι απομένουν μόνο "μικρές αγοραστικές ευκαιρίες" στην Ευρώπη.

Ερωτηθείς αν η Eutelsat θα λάμβανε μέρος σε τέτοιες συμφωνίες, ο Berretta είπε, "Αν υπάρξει ευκαιρία, είναι πιθανό. Για παράδειγμα ενδιαφερόμαστε για την Hellasat".

Πρόσθεσε ότι ο ΟΤΕ ενδέχεται να διαθέσει προς πώληση τη μονάδα. Σημειώνεται ότι η Eutelsat είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρία διαχείρισης δορυφόρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v