Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Τι διευκρινίζει για τη Βικτόρια

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε ποσοστό 80% των πρακτόρων που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Intralot στην αγορά λοταρίας της Βικτόρια, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Intralot Australia.

Intralot: Τι διευκρινίζει για τη Βικτόρια
Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε ποσοστό 80% των πρακτόρων που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Intralot στην αγορά λοταρίας της Βικτόρια, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Intralot Australia.  

Η Intralot Australia σημειώνει ότι το δίκτυο πρακτόρων της στην εν λόγω αγορά ξεπέρασε πλέον τους 700 και, σύμφωνα με τον εκεί Γενικό Διευθυντή, κ. Γιάννη Κατάκη, ο επόμενος στόχος είναι, το δίκτυο να υπερβεί τους 750 πράκτορες έως τα τέλη Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι η Intralot εισήλθε στην εν λόγω αγορά την 1η Ιουλίου, κατόπιν της λήξης του 50ετούς μονοπωλίου της Tattersall και με την έναρξη νέου καθεστώτος αδειών.

Όπως σημείωναν κύκλοι της αγοράς, αυτό συνιστά έμμεση επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων για προβλήματα στη δραστηριοποίηση της ελληνικής εταιρίας στην αγορά λοταρίας της Βικτόρια.

Η Εθνική-Π&Κ σε έκθεσή της σημειώνει ότι η επίδραση του εγχειρήματος στην τιμή- στόχο διαμορφώνεται στα 0,22 ευρώ ανά μετοχή, ενώ η Αυστραλία αναμένεται να αποτελέσει μια από τις αγορές-κλειδιά για την Intralot από το 2012 και μετά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v