Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η PROFILE στην έκθεση SIBOS 2008

Η PROFILE, συμμετέχει στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση/συνέδριο για τον χρηματοοικονομικό κλάδο, SIBOS 2008, που πραγματοποιείται στις 15-19 Σεπτεμβρίου 2008 στην Βιέννη.

Η PROFILE στην έκθεση SIBOS 2008
Η PROFILE, συμμετέχει στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση/συνέδριο για τον χρηματοοικονομικό κλάδο, SIBOS 2008, που πραγματοποιείται στις 15-19 Σεπτεμβρίου 2008 στην Βιέννη.

Στο περίπτερο Α 214, η PROFILE - a SWIFT Solution Partner - θα παρουσιάσει τις νέες λειτουργικότητες της κορυφαίας επενδυτικής πλατφόρμας IMSplus, που περιλαμβάνει λύσεις για Custody, Asset & Wealth Management, Brokerage κ.ά. καθώς και για Family office, Margins κ.ά.

Παράλληλα θα παρουσιάσει τις δυνατότητες της τραπεζικής της λύσης - SPECTRUM καθώς και τη νέα τεχνολογική πλατφόρμα της για την πλέον ολοκληρωμένη διαχείριση τραπεζικών εργασιών, το FMS - Financial Management System που ενσωματώνει τις λύσεις FMS Lease, FMS Financials, FMS Risk, FMS Cad32 & FMS Trs.

Οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και την παρουσίαση - case study της PROFILE με θέμα ''Effective Software solutions for Managing International Investment Management Operations'', την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15.30 στην αίθουσα Β.

Μέσω του case study θα παρουσιαστούν προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα διεθνή πιστωτικά ιδρύματα και οι διαθέσιμες λύσεις μέσω ευέλικτων και προσαρμόσιμων εφαρμογών, ώστε να εξυπηρετούνται τοπικά και διεθνή δίκτυα συναλλαγών, σε μία πλατφόρμα.

Η PROFILE, βάσει της εμπειρίας που έχει αναπτύξει με την παρουσία και τις εγκαταστάσεις της σε 15 χώρες, προσφέρει αξιόπιστες εφαρμογές με πολυ-γλωσσικά και πολυ-νομισματικά χαρακτηριστικά καθώς και διακρατικές λειτουργίες, που ανταποκρίνονται στους επιχειρηματικούς στρατηγικούς στόχους των πιστωτικών ιδρυμάτων, κι ενισχύουν την ευκολία χρήσης και τη προσαρμοστικότητα σε συγκεκριμένες ανάγκες.

Στην ετήσια έκθεση SIBOS, η οποία οργανώνεται από την SWIFT, συμμετέχουν περισσότερες από 240 τράπεζες, επενδυτικές εταιρείες και οίκοι λογισμικού ενώ στα παράλληλα συνέδρια παρουσιάζονται καινοτομικές λύσεις και προτάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v