Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Εκλογή Π.Καρέλλα ως εκπροσώπου Μειοψηφίας

Την εκλογή του κ. Παναγή Καρέλλα, ως μέλους - εκπροσώπου Μειοψηφίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ ΑΕ, για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος μέλους κ. Ιωάννη Γιαννίδη, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

ΔΕΗ: Εκλογή Π.Καρέλλα ως εκπροσώπου Μειοψηφίας
Την εκλογή του κ. Παναγή Καρέλλα, ως μέλους - εκπροσώπου Μειοψηφίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ ΑΕ (ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος), για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος μέλους κ. Ιωάννη Γιαννίδη, ήτοι μέχρι 8-1-2010, αποφάσισε η έκτακτη ειδική συνέλευση των μετόχων της Μειοψηφίας της ΔΕΗ, που πραγματοποιήθηκε στις 31/7.

Βιογραφικό Παναγή Καρέλλα

Ο κ. Παναγής Αθ. Καρέλλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952. Μετά την αποφοίτησή του από το Κολλέγιο Αθηνών φοίτησε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς και στο DEREE COLLEGE, Τμήμα Διοικήσεως Επιχειρήσεων.

Από το 1976 ασχολείται ενεργά από ανώτατες διοικητικές θέσεις, σε οικογενειακού ενδιαφέροντος επιχειρήσεις στους τομείς της Κλωστοϋφαντουργίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης ακινήτων.

Από το 2000 ο κ. Καρέλλας συμμετέχει ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος στη Διαφημιστική Εταιρία SPRINT ADVERTISING S.A.

Από το 1995 έχει ενεργό συμμετοχή σε φορείς εκπροσώπησης του Ελληνικού Εμπορίου. Το 1999 εξελέγη Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, θέση την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, ενώ από το 1999 είναι πραγματογνώμων στην Εθνική Αντιπροσωπεία του I.L.O. – Διεθνές Γραφείο Εργασίας στον ΟΠΕ.

Ο κ. Παναγής Καρέλλας από τον Ιούνιο του 2004 κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού κοινός εκπρόσωπος των εργοδοτικών οργανώσεων ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΣΕ, (ΟΑΕΔ).

Κατά το 2002 τιμήθηκε με το μετάλλιο της πόλης των Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v