Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοχλός: Πληροφορίες για απόσχιση κλάδου

Το Δ.Σ. της ΜΟΧΛΟΣ ανακοινώνει ότι συνεδρίασε σήμερα 30/7/08 και απεφάσισε τον ορισμό της 31/7/08 ως ημερομηνίας απόσχισης του Κατασκευαστικού Κλάδου για την εν συνεχεία εισφορά του κλάδου αυτού στην εταιρία ΣΤΡΟΦΥΛΙ.

Μοχλός: Πληροφορίες για απόσχιση κλάδου
Το Δ.Σ. της ΜΟΧΛΟΣ ανακοινώνει ότι συνεδρίασε σήμερα 30/7/08 και απεφάσισε τον ορισμό της 31/7/08 ως ημερομηνίας απόσχισης του Κατασκευαστικού Κλάδου για την εν συνεχεία εισφορά του κλάδου αυτού στην εταιρία ΣΤΡΟΦΥΛΙ, θυγατρική εταιρία του Ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής. 

Επίσης, αποφάσισε τον ορισμό της ελεγκτικής εταιρίας - που ασκεί ήδη και τον τακτικό έλεγχο της εταιρείας - "GRANT THORNTON Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών και Συμβούλων Επιχειρήσεων" (Βασ. Κωνσταντίνου 44- Αθήνα) με Α.Μ ΣΟΕΛ 127, και συγκεκριμένα του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή κου. Γεωργίου Δεληγιάννη (με Α.Μ ΣΟΕΛ 15791), γα τον έλεγχο, πιστοποίηση και υπογραφή της ως άνω Λογιστικής Κατάστασης Απόσχισης του κλάδου της εταιρίας καθώς και της κατά νόμο 2166/993 απαιτούμενης έκθεσης πιστοποίησης των εισφερόμενων στοιχείων και καθορισμού των σχέσεων ανταλλαγής των μετοχών.

Η εταιρία θα ενημερώσει αμελλητί το επενδυτικό κοινό με την ολοκλήρωση των ως άνω διαδικασιών και των κατά το νόμο, το καταστατικό ή άλλως πως προβλεπομένων αδειών και εγκρίσεων, καθώς και της τήρησης λοιπών διατυπώσεων.

Επιπρόσθετα το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας με νεότερη ανακοίνωσή του θα ενημερώσει αμελλητί το επενδυτικό κοινό για τις περαιτέρω ενέργειες και εξελίξεις αναφορικά με την εταιρία, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v