Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεν αναθεωρούν τα business plan ΕΤΕ και Πειραιώς

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος αναθεώρησης των στόχων μας” δήλωσε ο κ. Θ. Πανταλάκης. Στο ίδιος μήκος κύματος κινείται και η Εθνική που ανακοινώνει αποτελέσματα στις 28 Αυγούστου.

  • του Γιώργου Μαντέλα
Δεν αναθεωρούν τα business plan ΕΤΕ και Πειραιώς
“Δεν υπάρχει κανένας λόγος αναθεώρησης των στόχων μας” τόνισε με δήλωσή του ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το στόχο κερδοφορίας του έτους και του Επιχειρηματικού Σχεδίου, ο κ. Θεόδωρος Πανταλάκης ανέφερε :

«Όπως έχω δηλώσει πρόσφατα, η Τράπεζα Πειραιώς κινείται με βάση το σχεδιασμό τόσο για το 2008 όσο και για την τριετία του Επιχειρηματικού Σχεδίου 2008-2010. Δεν υπάρχει κανένας λόγος αναθεώρησης των στόχων μας».

Νωρίτερα το euro2day μετέδωσε:

"Κατηγορηματικά αρνητική είναι η Πειραιώς στο ενδεχόμενο αύριο, μαζί με τα αποτελέσματα εξαμήνου, να ανακοινώσει και αναθεώρηση των στόχων που έχει θέσει με το επιχειρησιακό της σχέδιο.

"Δεν υπάρχει τέτοιο ενεχόμενο" δήλωσε στο Euro2day.gr αρμόδια πηγή της τράπεζας, βάζοντας τέλος έτσι στη σχετική φημολογία.

Στο ίδιος μήκος κύματος κινείται και η Εθνική, η οποία, ως γνωστόν, ανακοινώνει αποτελέσματα εξαμήνου στις 28 Αυγούστου".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v