Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Otesat στα beta testing του Iridium OpenPort

Η Otesat-Maritel, είναι από τις πρώτες εταιρίες που υπέγραψαν με το Iridium για την παροχή του νέου ευρυζωνικού δορυφορικού συστήματος Iridium OpenPort ως Global Distribution Partner.

Η Otesat στα beta testing του Iridium OpenPort
Η Otesat-Maritel, είναι από τις πρώτες εταιρίες που υπέγραψαν με το Iridium για την παροχή του νέου ευρυζωνικού δορυφορικού συστήματος Iridium OpenPort ως Global Distribution Partner.

Με τη χρήση του Iridium OpenPort τα εμπορικά πλοία και τα αλιευτικά σκάφη θα μπορούν να επικοινωνούν αξιόπιστα με όλο τον κόσμο σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το Iridium OpenPort αναμένεται ότι θα κερδίσει με ταχείς ρυθμούς την αποδοχή της αγοράς, λόγω των δυνατοτήτων που παρέχει στους χρήστες. Χαρακτηριστικά του συστήματος είναι τα 3 κανάλια φωνής και η διασύνδεσή του στο IP δίκτυο με ταχύτητες έως 128 kbps, γεγονός που επιτρέπει στους χρήστες της υπηρεσίας, να πραγματοποιούν ταυτόχρονα τρεις φωνητικές κλήσεις και ανταλλαγή δεδομένων.

Επιπλέον, η ανταγωνιστική τιμή του τερματικού, η εύκολη εγκατάστασή του, τα ελάχιστα κόστη συντήρησής του, η ευκολία χρήσης του, καθώς και η τεχνική υποστήριξή του παγκοσμίως, σε συνδυασμό με την υψηλή πιστότητα του δικτύου Iridium, καθιστούν το σύστημα εξαιρετικά ελκυστικό για την ελληνική και παγκόσμια ναυτιλία.

Η Otesat-Maritel συμμετέχει στην απαραίτητη πριν από την εμπορική διάθεση του συστήματος διαδικασία “beta testing” του Iridium, διαθέτοντας ένα από τα πρωτότυπα μηχανήματα για την πραγματοποίηση των προδιαγεγραμμένων τεστ σε ξηρά και θάλασσα. Στα τεστ περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η διαθεσιμότητα και η ποιότητα του δορυφορικού δικτύου, η παροχή παγκόσμιας κάλυψης, η ποιότητα και η ανθεκτικότητα του εξοπλισμού, καθώς και οι παρεχόμενες στους χρήστες υπηρεσίες και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Η Εταιρία θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του “beta testing” σύντομα στη ναυτιλιακή αγορά.

“Η συμμετοχή μας στα “beta testing” του Iridium OpenPort πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρίας μας να προσφέρει, στην Ελληνική και διεθνή ναυτιλιακή αγορά, ολοκληρωμένες, αξιόπιστες και ποιοτικές δορυφορικές τηλεπικοινωνιακές λύσεις. Με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Iridium OpenPort και των υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας της Εταιρίας μας, εξασφαλίζουμε την εύκολη, γρήγορη και οικονομική καθημερινή επικοινωνία των πλοίων με τις εταιρίες τους και των πληρωμάτων με τα αγαπημένα τους πρόσωπα" δήλωσε ο κος Γιώργος Πολυχρονόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Otesat-Maritel.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v