ΟΛΘ: Προσωρινός πλειοδότης η κ/ξ Hutchison-Alapis

Σήμερα, 30 Ιουλίου, το Δ.Σ. της ΟΛΘ σε προγραμματισμένη συνεδρίαση του αποφάσισε ανακήρυξη της ένωσης εταιριών ΗUTCHISON -ALAPIS ως προσωρινού πλειοδότη του  Διαγωνισμού για ΣΕΜΠΟ.

ΟΛΘ: Προσωρινός πλειοδότης η κ/ξ Hutchison-Alapis
Σήμερα, 30 Ιουλίου, το Δ.Σ. της ΟΛΘ σε προγραμματισμένη συνεδρίαση του αποφάσισε την έγκριση του Πρακτικού Nο 3 της Επιτροπής Διαγωνισμού αναφορικά με το Διεθνή Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό για την Παραχώρηση του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων της ΟΛΘ(Διακήρυξη Πρ.Φ.125/2008).
 
Επίσης, την ανακήρυξη της ένωσης εταιριών "ΗUTCHISON PORT HOLDINGS LIMITED, HUTCHISON PORT INVESTMENTS SARL, ALAPIS ABEE, ΛΥΔ ΑΕ", ως προσωρινού πλειοδότη του ανωτέρω Διαγωνισμού, σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης του ανωτέρω πρακτικού.

Η ένωση εταιριών "ΗUTCHISON PORT HOLDINGS LIMITED, HUTCHISON PORT INVESTMENTS SARL, ALAPIS ABEE, ΛΥΔ ΑΕ", θα κληθεί να καταθέσει συμπληρωματικά έγγραφα (όπως αναφέρεται στην παράγραφο 165 της Διακήρυξης) προκειμένου να ανακηρυχθεί προσωρινός ανάδοχος και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v