Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ:Νέα τιμή σε Fin. Finansal ζητά η τουρκική ΕΚ

To διοικητικό συμβούλιο της κεφαλαιαγοράς της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι ζήτησε από την Εθνική Τράπεζα να καθορίσει νέα τιμή στη δημόσια προσφορά για τους μετόχους μειοψηφίας στην τουρκική leasing Finans Finansal Kiralama.

ΕΤΕ:Νέα τιμή σε Fin. Finansal ζητά η τουρκική ΕΚ
To διοικητικό συμβούλιο της κεφαλαιαγοράς της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι ζήτησε από την Εθνική Τράπεζα να καθορίσει νέα τιμή στη δημόσια προσφορά για τους μετόχους μειοψηφίας στην τουρκική εταιρία leasing Finans Finansal Kiralama, μεταδίδει το Reuters.

Τουρκικό δικαστήριο ακύρωσε τη δημόσια προσφορά στα τέλη του περασμένου μήνα, λέγοντας ότι το τίμημα ήταν ιδιαίτερα χαμηλό.

Η Εθνική Τράπεζα είχε εξαγοράσει ποσοστό 46% στη μητρική εταιρία Finansbank το 2006 προς 2,774 δισ. δολάρια και προχώρησε σε συμπληρωματική προσφορά για την θυγατρική της Finansbank προσφέροντας 3,97 τουρκικές λίρες ανά μετοχή για την Finans Finansal Kiralama, μεταδίδει το Reuters.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της χώρας είχε εγκρίνει την προσφορά αλλά είχε ακυρωθεί από δικαστήριο της Άγκυρας, που είχε πει ότι η τιμή δεν μπορεί να είναι χαμηλότερη από 4,08 λίρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v