Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ETE:Διαψεύδει κατάθεση αγωγής κατά της D.T.

Διαψεύδει το Ταμείο Αυτασφάλειας των υπαλλήλων της ΕΤΕ δημοσιεύματα στα οποία αναφέρεται ότι το ΔΣ του Ταμείου αποφάσισε να καταθέσει αγωγή κατά της Deutsche Telekom απαιτώντας απ' αυτήν να πληρώσει 2.000.000€.

ETE:Διαψεύδει κατάθεση αγωγής κατά της D.T.
Διαψεύδει το Ταμείο Αυτασφάλειας των υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος δημοσιεύματα στα οποία αναφέρεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου αποφάσισε να καταθέσει αγωγή κατά της Deutsche Telekom απαιτώντας απ' αυτήν να πληρώσει δύο εκατομμύρια Ευρώ (2.000.000€).

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, αναφερόμενοι στο Δελτίο τύπου της 21/7/2008 του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος διευκρινίζουμε ότι:

1. Αν και το θέμα τέθηκε υπ’ όψιν του ΔΣ κατά την συνεδρίαση της 16/7/2008 ΔΕΝ ελήφθη απόφαση για την κατάθεση αγωγής κατά οποιουδήποτε για το ζήτημα που αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου, αφού το θέμα εισήχθη εκτός ημερήσιας διατάξεως και δεν υπήρχε η ανάλογη ενημέρωση και προετοιμασία για την συζήτηση του, τόσο από τους υπηρεσιακούς παράγοντες όσο και από τα μέλη του ΔΣ, για την λήψη σχετικής αποφάσεως. Λήψη υπεύθυνης αποφάσεως επί θέματος τέτοιου μεγέθους, απαιτεί την κατάλληλη προετοιμασία και εισήγηση από επιτροπή που θα προέβαινε στην μελέτη του και την σύνταξη σχετικής εισηγήσεως.

2. Η έκδοση δελτίου τύπου από εκπροσωπούμενο στο ΔΣ φορέα (ΣΥΕΤΕ) και υπογραφόμενου από μέλη του ΔΣ, χωρίς να υφίστανται οι σύμφωνα με τον Κανονισμό του Ταμείου προϋποθέσεις λήψεως αποφάσεως, σε καμία περίπτωση δεν αναπληρώνουν την έλλειψη αποφάσεως, δεν απηχούν τις απόψεις του Ταμείου αλλά και δεν δεσμεύουν το νομικό πρόσωπο του Ταμείου σε οποιασδήποτε μορφής ενέργεια ή παράλειψη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v