Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΘ:Από Hutchison - Alapis η υψηλότερη προσφορά

Η κοινοπραξία Hutchison - Alapis κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά για το Διαγωνισμό παραχώρησης του Προβλήτα 6 του ΣΕΜΠΟ του ΟΛΘ, εξέλιξη που επιβεβαιώνει πρόσφατο δημοσίευμα του euro2day.gr και τη στήλη "Εκηβόλος".
 

ΟΛΘ:Από Hutchison - Alapis η υψηλότερη προσφορά
Η κοινοπραξία Hutchison με την Alapis κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά για το Διαγωνισμό παραχώρησης του Προβλήτα 6 του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του ΟΛΘ, εξέλιξη η οποία επιβεβαιώνει το πρόσφατο δημοσίευμα του euro2day.gr αλλά και τις πληροφορίες της στήλης "Εκηβόλος".

Η προσφορά της πλειοψηφούσας κοινοπραξίας HPH LTD – HPI SARL – Apapis – ΛΥΔ ανέρχεται στο σύνολο του εγγυημένου ανταλλάγματος κατά τη διάρκεια της παραχώρησης σε τρέχουσα αξία ύψους 2.580.425.000 ευρώ, ενώ σε καθαρή παρούσα αξία σε 543.698.000 ευρώ.

Η Cosco Pacific κατέθεσε προσφορά για το σύνολο του εγγυημένου ανταλλάγματος σε τρέχουσα αξία ύψους 958.177.000 ευρώ και σε καθαρή παρούσα αξία σε 242.635.000 ευρώ.

Η κοινοπραξία P&O – Άκτωρ Παραχωρήσεις - Τράπεζα Πειραιώς κατέθεσε προσφορά για το σύνολο του εγγυημένου ανταλλάγματος σε τρέχουσα αξία ύψους 689.933.000 ευρώ, ενώ σε καθαρή παρούσα αξία η προσφορά διαμορφώνεται σε 186.009.000 ευρώ.

Ειδικότερα, ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσσαλονίκης ανακοινώνει ότι, σήμερα, Τρίτη 22 Ιουλίου 2008, παρουσία εκπροσώπων των Υποψηφίων Εταιριών, πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή Διαγωνισμού η αποσφράγιση των φακέλων τεχνικής και οικονομικής προσφοράς, κατά σειρά πρωτοκόλλου κατάθεσης, για το Διαγωνισμό παραχώρησης του Προβλήτα 6 του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων της ΟΛΘ.

Από την αποσφράγιση των φακέλων των οικονομικών προσφορών προέκυψαν τα ακόλουθα ποσά, σύμφωνα με τον αναλυτικό πίνακα που δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

Η Επιτροπή Διαγωνισμού θα συντάξει πρακτικό, το οποίο θα υποβάλλει στο Δ.Σ./ΟΛΘ προκείμενου να ληφθεί απόφαση του για την ανακήρυξη του προσωρινού πλειοδότη και να εισέλθει ο Διαγωνισμός στην τελευταία του φάση, σύμφωνα με τη Διακήρυξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v