Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τον Αύγουστο η ιδιωτικοποίηση της Milli Piyango

Τον Αύγουστο θα ξεκινήσει η διαδικασία ιδιωτικοποίησης της τουρκικής εθνικής λοταρίας Milli Piyango, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Τον Αύγουστο η ιδιωτικοποίηση της Milli Piyango
Τον Αύγουστο θα ξεκινήσει η διαδικασία ιδιωτικοποίησης της τουρκικής εθνικής λοταρίας Milli Piyango, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, τα οποία επιβεβαιώνουνpost του Χαμαιλέοντα στις 17 Ιουλίου.

Όπως αναφέρεται, η διαδικασία θα ξεκινήσει επισήμως μετά την έναρξη ισχύος, την ερχόμενη εβδομάδα, του νόμου για τον οικονομικό έλεγχο, ο οποίος περιέχει ορισμένα άρθρα που αφορούν την πώληση της Milli Piyango.

Στο πλαίσιο της ιδιωτικοποίησης, θα εκδοθεί άδεια λειτουργίας δεκαετούς διάρκειας. Το 17% του κύκλου εργασιών θα αποδίδεται στον νέο ιδιοκτήτη, ενώ το 3% θα κατευθύνεται στην διοίκηση της Milly Piyango

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, το χρονοδιάγραμμα της ιδιωτικοποίησης αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Σημειώνεται ότι ενδιαφέρον για την ιδιωτικοποίηση της Milly Piyango έχουν επιδείξει, μεταξύ άλλων, ο ΟΠΑΠ και η Intralot.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v