Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Leasing: Κέρδη 8,3 εκατ. ευρώ το α΄ εξάμηνο

Έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα τη λήψη ομολογιακού δανείου συγκαλεί η εταιρία Alpha Leasing. Στο εξάμηνο η εταιρία σημείωσε κέρδη 8,3 εκατ. ευρώ, ενώ οι συμβάσεις της ανέρχονται στα 144,4 εκατ. ευρώ.

Alpha Leasing: Κέρδη 8,3 εκατ. ευρώ το α΄ εξάμηνο
Τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων για τις 5 Σεπτεμβρίου αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας Alpha Leasing, με μοναδικό θέμα την έκδοση ομολογιακού δανείου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, το παραπάνω ομολογιακό δάνειο θα χρησιμοποιηθεί αφενός για την αναδιάρθρωση του βραχυπρόθεσμου τραπεζικού δανεισμού, αφετέρου για τη χρηματοδότηση νέων επενδύσεων και θα συμβάλει αποφασιστικά στον περιορισμό των χρηματοοικονομικών εξόδων της εταιρίας.

Επίσης η ίδια ανακοίνωση αναφέρει ότι παρά τη χαμηλή ζήτηση κατά τους πρώτους μήνες του έτους, τα καθαρά κέρδη προ φόρων ανήλθαν στο εξάμηνο σε 8,3 εκατ. ευρώ, το σύνολο των εσόδων σε 77,6 εκατ. ευρώ και το σύνολο του ενεργητικού σε 515,9 εκατ. ευρώ, ενώ οι νέες συμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής σε εξέλιξη, διαμορφώθηκαν σε 144,4 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v