Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΘ: Δεν γνωρίζει το τίμημα των προσφορών

Η εταιρία δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το ύψος του τιμήματος των οικονομικών προσφορών που έχουν υποβάλλει οι τρείς υποψήφιοι, επισημαίνει ο ΟΛΘ, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του τύπου.

ΟΛΘ: Δεν γνωρίζει το τίμημα των προσφορών
Η εταιρία δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το ύψος του τιμήματος των οικονομικών προσφορών που έχουν υποβάλλει οι τρείς υποψήφιοι, επισημαίνει ο ΟΛΘ, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του τύπου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της αγοράς και την προστασία του επενδυτικού κοινού και δοθέντος ότι πληροφορίες που περιγράφονται σε πρόσφατα δημοσιεύματα αναφορικά με την εξέλιξη του διαγωνισμού παραχώρησης του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη μετοχή της ΟΛΘ ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό ότι η εταιρία δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το ύψος του τιμήματος των οικονομικών προσφορών που έχουν υποβάλλει οι τρείς (3) Υποψήφιοι.

Το ύψος του τιμήματος των οικονομικών προσφορών των Υποψηφίων θα γίνει γνωστό την ημέρα αποσφράγισης των φακέλων οικονομικών προσφορών από την Επιτροπή Διαγωνισμού. Η εταιρία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη του σχετικού θέματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v