Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίας: Το 2004 η απόφαση για μείωση κεφαλαίου

Δεν αποφασίστηκε τελικώς απο τη γενική συνέλευση της Δίας η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς συγκεντρώθηκε μόλις 25% των ψήφων έναντι 33% που απαιτεί ο νόμος και πλέον η απόφαση παραπέμπεται για το 2004.

Δίας: Το 2004 η απόφαση για μείωση κεφαλαίου
Για το 2004 παραπέμπεται η απόφαση για μείωση του μετοχικού κεφαλαίου από την εταιρία Δίας ΑΕΕΧ, καθώς κατά τη χθεσινή (4/8/03) δεύτερη επαναληπτική γενική συνέλευση της εταιρίας δεν υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία.

Η γενική συνέλευση είχε ως θέμα τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής προς συμψηφισμό ζημιών χρήσεως 2002 και προηγούμενων χρήσεων, καθώς και μέρους ζημιών από αποτίμηση χρεογράφων χρήσης 2000.

Ομως, στη συνέλευση συγκεντρώθηκε μόλις το 25% του μετοχικού κεφαλαίου, έναντι του 33% που απαιτεί ο νόμος και τελικώς η απόφαση για μείωση του μετοχικού κεφαλαίου δεν πρόκειται να ληφθεί στη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Σημειώνεται ότι στη συνέλευση η Eurobank, που είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας, εμφανίστηκε με ποσοστό 20%, ενώ το υπόλοιπο 5% αφορούσε συμμετοχή μικρομετόχων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v