Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SingularLogic: Συμμετέχει σε έργο, ύψους 11 εκ. €

Τμήμα του έργου που αφορά στην ανάπτυξη Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών GIS ανέλαβε η SingularLogic Integrator, έναντι 6.168.123,63 ευρώ. Το υπόλοιπο τμήμα του έργου θα υλοποιηθεί από την Intracom IT Services.

SingularLogic: Συμμετέχει σε έργο, ύψους 11 εκ. €
Σε ένωση εταιριών που συμμετέχει η SingularLogic Integrator συμβασιοποιήθηκε, μετά την ολοκλήρωση σχετικού διαγωνισμού, η υλοποίηση του έργου "Ηλεκτρονική Πολεοδομία: Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών για τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της Χώρας" συνολικού τιμήματος 11.214.770,26 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το τμήμα του έργου που θα υλοποιήσει η SingularLogic Integrator ανέρχεται στα 6.168.123,63 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ενώ το υπόλοιπο τμήμα του έργου θα υλοποιηθεί από την Intracom IT Services.

Σημειώνεται, πως το έργο αφορά στην ανάπτυξη Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών GIS με ψηφιακό γεωγραφικό υπόβαθρο και έχει σα στόχο να παρέχει στα στελέχη των Πολεοδομικών Υπηρεσιών και στους πολίτες (ιδιώτες και μηχανικούς) έγκαιρη και γρήγορη πληροφόρηση αναφορικά με τα Πολεοδομικά Γεωγραφικά Δεδομένα και το σύνολο της ισχύουσας πολεοδομικής νομοθεσίας κάθε Νομού.

Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει τον έλεγχο και την εφαρμογή σε ψηφιακό χάρτη όλων των σχετικών ΦΕΚ και των μελετών (με τη χρήση του Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών GIS), τη δημιουργία Χωρικής βάσης δεδομένων τοπικών ρυθμίσεων - όρων και περιορισμών δόμησης, το μηχανισμό επικαιροποίησής της, το αντίστοιχο λογισμικό αναζήτησης και παρουσίασης και τέλος τη δημιουργία βάσης δεδομένων άλλων θεματικών ενοτήτων (οντοτήτων), που ενδιαφέρουν την κάθε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

Η SingularLogic Integrator με το συγκεκριμένο έργο, θα συμβάλει σημαντικά στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των Νομαρχιακών Πολεοδομικών Υπηρεσιών και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών τους, μέσω της άμεσης και αναλυτικής παροχής των πληροφοριών που αφορούν ειδικές ρυθμίσεις - όρους και περιορισμούς δόμησης, καθώς και τα ισχύοντα διατάγματα ρυμοτομίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v