Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eνίσχυση του ρόλου της Eurobank Property Services

Η Eurobank EFG προχώρησε στην ενίσχυση του ρόλου της θυγατρικής της εταιρείας Eurobank Property Services εντάσσοντας σε αυτήν όλο το φάσμα των προσφερόμενων από τον Όμιλο Υπηρεσιών Ακίνητης Περιουσίας.

Eνίσχυση του ρόλου της Eurobank Property Services
Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του χώρου Real Estate του Ομίλου, η Eurobank EFG προχώρησε στην ενίσχυση του ρόλου της θυγατρικής της εταιρείας Eurobank Property Services εντάσσοντας σε αυτήν όλο το φάσμα των προσφερόμενων από τον Όμιλο Υπηρεσιών Ακίνητης Περιουσίας.

Έτσι πλέον η Εταιρεία, που ήδη κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των εκτιμήσεων και της διαμεσολάβησης στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, διευρύνει τη δραστηριότητά της και στο χώρο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Real Estate, υπηρεσία που μέχρι πρότινος παρείχε η ίδια η Τράπεζα μέσω αντίστοιχης Διεύθυνσης.

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Eurobank Property Services ανέλαβε ο κος Δημήτρης Ανδρίτσος, μέχρι πρότινος Διευθυντής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Real Estate της Τράπεζας.

Ο κ. Ανδρίτσος διαθέτει πολυετή εμπειρία καθώς στο παρελθόν κατείχε διευθυντικές θέσεις τόσο στον Τραπεζικό χώρο όσο σε αυτόν του Real Estate. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Banking & Finance.

H πρόσφατη αναδιοργάνωση καθιστά τη Eurobank Property Services μία από τις δυναμικότερες εταιρείες στο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ικανή να παρέχει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο εύρος υπηρεσιών (συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκτιμήσεις ακινήτων, διαχείριση χαρτοφυλακίου ακινήτων, κτηματομεσιτικές υπηρεσίες). Ανάμεσα στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα είναι η ισχυρή παρουσία της σε μεγάλο αριθμό χωρών με ικανότατα στελέχη υψηλής εξειδίκευσης και οι συνέργιες με τα τραπεζικά δίκτυα του ομίλου.

Με δυναμική παρουσία στο χώρο της παροχής real estate υπηρεσιών στην Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Πολωνία και την Ουκρανία, η Eurobank Υπηρεσίες Ακινήτων είναι ένας από τους μεγαλύτερους εκτιμητικούς οίκους στην Ευρώπη (περισσότερες από 100.000 εκτιμήσεις ετησίως) και ένας σημαντικός παίκτης στο χώρο των αγοραπωλησιών και μισθώσεων και των συμβουλευτικών υπηρεσιών real estate που είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της αγοράς ακινήτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v