Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Ταξίδι του κ. Χατζηεμμανουήλ στην Τουρκία

Τι μπορεί να κρύβει το ταξίδι του επικεφαλής του ΟΠΑΠ στην Τουρκία, πώς διαμορφώνεται το σκηνικό του διαγωνισμού για το τουρκικό αθλητικό Στοίχημα και οι πιθανές "συναντήσεις" με Intralot.   

ΟΠΑΠ: Ταξίδι του κ. Χατζηεμμανουήλ στην Τουρκία
Αν και πολυδιαφημισμένη η επικείμενη συμμετοχή του ΟΠΑΠ στον διαγωνισμό του τουρκικού αθλητικού στοιχήματος (IDAA), η αγορά δεν αναμένει ανατροπή στο σημερινό status των φερόμενων ως συμμετεχόντων και συνεπώς το επιλεκτικά δημοσιοποιηθέν ταξίδι του προέδρου του οργανισμού κ. Χρ. Χατζηεμμανουήλ στην Κωνσταντινούπολη σήμερα δεν πρέπει να έχει επιδράσεις ουσίας.

Βέβαια, δεν πρέπει να είναι αμελητέες οι φήμες που αρχίζουν να κυκλοφορούν τελευταία ότι στον συγκεκριμένο διαγωνισμό παρουσιάζεται για την Intralot μια μοναδική ευκαιρία προσέγγισής της με τον ΟΠΑΠ, που ενδεχομένως να αποβεί σε ιδανική αφορμή για περαιτέρω σύσφιγξη σχέσεων οι οποίες μπορεί να επεκταθούν και μετοχικά και τούτο μέσα από τη συμμετοχή των δύο εταιριών σε κοινοπρακτικό σχήμα που θα διεκδικήσει το αθλητικό Στοίχημα της Τουρκίας.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αρχικά εμφάνισε στο τεύχος διακήρυξης των όρων του φωτογραφικές διατάξεις που καθιστούσαν απαγορευτική τη συμμετοχή οποιουδήποτε άλλου πλην της κοινοπραξίας που διαχειρίζεται σήμερα το εν λόγω σύστημα, της Inteltek, στην οποία συμμετέχει κατά 55% η Turkcell και κατά 45% η Intralot.

Μετά τον θόρυβο που ξέσπασε (και από κυβερνητικούς βουλευτές στο τουρκικό κοινοβούλιο) την περασμένη Παρασκευή, παρουσιάστηκε το νέο τεύχος διακήρυξης του διαγωνισμού που περιείχε όρους οι οποίοι στερούν το προβάδισμα από οποιαδήποτε εταιρία, συνεπώς η Intralot θα ανταγωνιστεί ισοτίμως τους άλλους υποψηφίους, όπως τη βρετανική Ladbrokes και την ιταλοαμερικανική G-Τech - Lottomatica που έχει συνασπιστεί με τον τοορκικό επιχειρηματικό όμιλο Dogan.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει καταληκτική ημερομηνία τη 12η Αυγούστου 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v