Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΚΑΤ: Ιδρυση θυγατρικής στον τομέα της ενέργειας

Στην από κοινού ίδρυση εταιρίας με την επωνυμία Aetheras Energy προχώρησαν οι Ιntracom Κατασκευές (συμμετοχή 95%) και η Cinar (συμμετοχή 5%). Σκοπός της νεοσυσταθείσας εταιρίας θα είναι, μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη, εγκατάσταση, λειτουργία και εκμετάλλευση έργων σχετιζόμενων με την παραγωγή ενέργειας με τη χρήση φυσικών πόρων.

ΙΝΚΑΤ: Ιδρυση θυγατρικής στον τομέα της ενέργειας
Στην από κοινού ίδρυση εταιρίας με την διακριτική επωνυμία Aetheras Energy προχώρησαν οι Ιntracom Κατασκευές (συμμετοχή 95%) και η Cinar (συμμετοχή 5%).

Η πλήρης ονομασία της νέας εταιρίας θα είναι ”Αιθέρας Ενέργεια Επιχείρηση Παραγωγής και εκμετάλλευσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας”, ενώ η έδρα της θα βρίσκεται στο Δήμο Παιανίας του Νομού Αττικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Intracom Κατασκευές, η διάρκεια της εταιρείας ορίζεται στα τριάντα έτη ενώ το μετοχικό κεφάλαιό της ανέρχεται σε 300.000 ευρώ καταβλητέο ολόκληρο και διαιρείται σε 500.000 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας κάθε μίας 0,60 ευρώ.

Αναλυτικότερα, οι δραστηριότητες της Aetheras Energy θα συμπεριλαμβάνουν:

- Την ίδρυση, εγκατάσταση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής που λειτουργούν με αιολική ενέργεια ή ηλιακή ενέργεια ή βιομάζα ή νερό ή θαλάσσιο νερό ή γεωθερμική ενέργεια και γενικά η ανάπτυξη, εγκατάσταση, λειτουργία συντήρηση και εκμετάλλευση έργων σχετιζομένων με την παραγωγή ενέργειας (ενεργειακά έργα) είτε η παραγωγή ενέργειας σχετίζεται με τη χρήση φυσικών πόρων είτε ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είτε αποβλήτων

- Τη διαχείριση, αξιοποίηση (εργασία ανακύκλωσης ή/ και ανάκτησης) υλικών ενέργειας από τα απόβλητα, επεξεργασία, συλλογή, μεταφορά, μεταφόρτωση στερών και υγρών αποβλήτων, ως και η εκμετάλλευση αυτών.

- Την ανάπτυξη, εγκατάσταση, λειτουργία, συντήρηση, εκμετάλλευση έργων σχετιζομένων με το περιβάλλον.

- Τη συμμετοχή σε επένδυση ή σε χρηματοδότηση ενεργειακών έργων ή περιβαλλοντολογικών έργων

- Τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς, οποιασδήποτε φύσεως του Δημοσίου, Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και γενικά Οργανισμών, Δημοσίων Επιχειρήσεων και ιδιωτών με σκοπό την ανάληψη έργων, που έχουν σχέση άμεσα ή έμμεσα με το σκοπό της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v