Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λούλη: Σε συζητήσεις για συνεργασία με LLI

Η εταιρία βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τον Αυστριακό Όμιλο LLI Euromills GmbH, χωρίς όμως να έχει προκύψει έως σήμερα θέμα πώλησης ποσοστού, γνωστοποίησε η Μύλοι Λούλη.

Λούλη: Σε συζητήσεις για συνεργασία με LLI
Η εταιρία βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τον Αυστριακό Όμιλο LLI Euromills GmbH, χωρίς όμως να έχει προκύψει έως σήμερα θέμα πώλησης ποσοστού, γνωστοποίησε η Μύλοι Λούλη, σε απάντηση σχετικά με τα δημοσιεύματα του έντυπου οικονομικού τύπου και συγκεκριμένα των εφημερίδων "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" στις 10/07/2008 και "ΑΞΙΑ" στις 12/07/2008.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που εξ' αρχής είχε με τον Αυστριακό Όμιλο LLI Euromills GmbH, χωρίς όμως να έχει προκύψει έως σήμερα θέμα πώλησης ποσοστού είτε στις συνδεδεμένες εταιρίες SC TITAN SA και SOFIA MEL AD είτε ακόμη στην μητρική εταιρία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ.
 
Όσον αφορά στο θέμα της από κοινού επέκτασης των δύο εταιριών σε Ουκρανία, Λευκορωσία και Ρωσία η εταιρία δηλώνει ότι προς το παρόν δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα.

Τέλος, αναφορικά με την πορεία των μεγεθών του Ομίλου ο κύκλος εργασιών εκτιμάται ότι όντως θα κινηθεί στην περιοχή των 110 εκατ. ευρώ χωρίς όμως να μπορεί ακόμη να γίνει ακριβής εκτίμηση για το ύψος των προ φόρων κερδών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v