Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Εισέρχεται στην αγορά της Κόστα Ρίκα

Στην αγορά της Κόστα Ρίκα εισέρχεται η Intracom, η οποία υπέγραψε συμφωνία με τον κρατικό τηλεπικοινωνιακό οργανισμό ICE, ύψους 2 εκατ. ευρώ, για την προμήθεια τερματικών δικτύου ISDN τύπου netMod_USB.

Intracom: Εισέρχεται στην αγορά της Κόστα  Ρίκα
Στην αγορά της Κόστα Ρίκα εισέρχεται η Intracom με την υπογραφή συμφωνίας με τον κρατικό τηλεπικοινωνιακό οργανισμό ICE.

Συγκεκριμένα, μετά από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό η Intracom υπέγραψε σύμβαση με την ICE για την προμήθεια τερματικών δικτύου ISDN τύπου netMod_USB.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Intracom, με τη διάθεση του NetMod_USB, το οποίο εκτός των υπηρεσιών ISDN παρέχει και τη δυνατότητα σύνδεσης με ρυθμό 128 Kb/s, η ICE υλοποιεί την απόφασή της για προώθηση και ανάπτυξη του Internet μέσα από την περαιτέρω εξάπλωση των ISDN συνδέσεων στους συνδρομητές της.

Επίσης, αναφέρεται πως με η νέα αυτή παραγγελία αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην επιτυχημένη πορεία του προϊόντος NetMod_USB της Intracom στις διεθνείς αγορές, ανεβάζοντας σε 31 τον αριθμό των χωρών που το χρησιμοποιούν παγκοσμίως, ενώ η Κόστα Ρίκα είναι η τέταρτη χώρα της κεντρικής Αμερικής που εισάγει υλικά σχεδίασης και παραγωγής της Intracom.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v