Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σημαντικές διακρίσεις για Piraeus Bank Bulgaria

Με δύο σημαντικές διακρίσεις τιμήθηκε η Piraeus Bank Bulgaria τον Ιούλιο του 2008, αυτό της «πιο Δυναμικής Τράπεζας» και το Βραβείο Ποιότητας 2007 "Straight-Through Processing (STP) Excellence Award". 

Σημαντικές διακρίσεις για Piraeus Bank Bulgaria
Με δύο σημαντικές διακρίσεις τιμήθηκε η Piraeus Bank Bulgaria τον Ιούλιο του 2008.

Ειδικότερα, η Deutsche Bank, μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο και εκκαθαρίστρια των περισσοτέρων πληρωμών σε ευρώ παγκοσμίως, απένειμε στην Piraeus Bank Bulgaria το Βραβείο Ποιότητας 2007 "Straight-Through Processing (STP) Excellence Award" για τις πληρωμές της Τράπεζας που αποστέλλονται παντού στον κόσμο σε ευρώ.

«Σ' ένα περιβάλλον όπου η ποιότητα της πληροφόρησης, η ταχύτητα της εκτέλεσης και η ικανότητα άμεσης ανταπόκρισης είναι στοιχεία πρωταρχικής σημασίας για την ολοκλήρωση μιας πληρωμής σε διεθνές επίπεδο, η Piraeus Bank Bulgaria και οι άνθρωποί της ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις αυτές», δήλωσε ο κ. Κουτσόπουλος, CEO της Piraeus Bank Bulgaria.

Επίσης, στην ετήσια εκδήλωση «Τράπεζα της Χρονιάς», η οποία διοργανώθηκε για 11η συνεχή χρονιά από την οικονομική εφημερίδα Pari, η Piraeus Bank Bulgaria τιμήθηκε με τη διάκριση της «Πιο Δυναμικής Τράπεζας». Επίτιμος πρόεδρος της επιτροπής φέτος ήταν ο υπουργός Οικονομίας της Βουλγαρίας κ. Plamen Oresharski, ενώ το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κουτσόπουλος από την κυρία Maria Georgieva, διευθύντρια του International Banking Institute.

Οι δύο αυτές διακρίσεις έρχονται μετά από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για την Piraeus Bank Bulgaria και για τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την αύξηση των κερδών του κατά 46% για το πρώτο τρίμηνο του 2008, με σημαντική συμβολή των διεθνών δραστηριοτήτων. Στη Βουλγαρία, η τράπεζα γιόρτασε τα 15 χρόνια λειτουργίας της και διεύρυνε το portfolio προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της, προσθέτοντας πλέον και αμοιβαία κεφάλαια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v