Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Προς έκδοση ομολογιακού 20-30 εκ. ευρώ

Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου πενταετούς διάρκειας και ύψους της τάξεως των 20-30 εκατ. ευρώ προσανατολίζεται η διοίκηση της Info-Quest, με στόχο τη χρηματοδότηση επενδύσεων στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Σε αυτό το πλαίσιο συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση στις 27/08/2003.

Info-Quest: Προς έκδοση ομολογιακού 20-30 εκ. ευρώ
Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου προσανατολίζεται η διοίκηση της Info-Quest, η οποία συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 27 Αυγούστου προκειμένου να ληφθεί σχετική απόφαση.

Tο ύψος του δανείου θα είναι της τάξεως των 20–30 εκατ. ευρώ, ενώ το επιτόκιο θα κυμανθεί λίγο υψηλότερα από το Euribor.

Συντονιστής του κοινού ομολογιακού δανείου είναι η Τράπεζα Επενδύσεων, ενώ η διάρκειά του προσδιορίζεται στα 5 χρόνια.

Mε την έκδοση του δανείου η εταιρία στοχεύει στη χρηματοδότηση επενδύσεων στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας και συγκεκριμένα στην ανάπτυξη των σταθερών σταθμών βάσης. Εξάλλου, εκτιμάται πως μέχρι τέλος του έτους θα έχουν ενεργοποιηθεί όλοι οι σταθμοί βάσης στην Αττική, γεγονός που θα επιτρέψει στην εταιρία να απολαμβάνει υψηλότερα έσοδα.

Το ύψος του δανεισμού της Info-Quest στις 31/12/2002 ανερχόταν στα 112 εκατ. ευρώ, και ως εκ τούτου ο δείκτης ίδια/ξένα κεφάλαια διαμορφώνεται λίγο υψηλότερα από το 1.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v