Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Προς έκδοση ομολογιακού 40 εκατ. ευρώ

Στην έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 40 εκατ. ευρώ προχωράει η Frigoglass, η οποία και συγκαλεί γι’ αυτόν τον λόγο έκτακτη γενική συνέλευση στις 21/08/2003. Συμπεριλαμβανομένου του ομολογιακού ο δανεισμός της εταιρίας θα φτάσει στα 100 εκατ. ευρώ.

Frigoglass: Προς έκδοση ομολογιακού 40 εκατ. ευρώ
Στην έκδοση ομολογιακού δανείου, ύψους 40 εκατ. ευρώ προχωράει η Frigoglass, με στόχο τη χρηματοδότηση της ισόποσης μείωσης του μετοχικού της κεφαλαίου και την καταβολή 1 ευρώ ανά μετοχή στους μετόχους της σε μετρητά.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση της εταιρίας συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 21 Αυγούστου 2003, ενώ όπως αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση της εταιρίας τα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνουν αφενός την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 40 εκατ. ευρώ με ιδιωτική τοποθέτηση και παροχή εξουσιοδότησης προς το δ.σ. της εταιρίας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων και διάθεσης του κοινού ομολογιακού δανείου και αφετέρου την τροποποίηση των άρθρων 10 παρ. 2,13 και 17 του καταστατικού της εταιρίας για τον ορισμό του δ.σ. ως αρμοδίου οργάνου για την έκδοση του ομολογιακού.

Όπως αναφέρει η Marfin Hellenic στο πρωινό της report, συμπεριλαμβανομένου του προαναφερθέντος ομολογιακού δανείου ο καθαρός δανεισμός της εταιρίας θα φτάσει στα 100 εκατ. ευρώ, από 60 εκατ. ευρώ που ήταν στα τέλη του 2002.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v