Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Βραβείο έρευνας και ανάπτυξης από ΕΒΕΑ

Η INTRALOT βραβεύτηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Intralot: Βραβείο έρευνας και ανάπτυξης από ΕΒΕΑ
Η INTRALOT βραβεύτηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η εταιρεία έλαβε το βραβείο «Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης», το οποίο αποδίδεται σε εταιρείες για τις οποίες η έρευνα και η ανάπτυξη αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, ενώ ο Πρωθυπουργός, κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, απηύθυνε ομιλία. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΝTRALOT, από τον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Χρήστο Φώλια.

Η INTRALOT επελέγη, μεταξύ άλλων συμμετεχόντων, για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών και των προϊόντων της που έχουν οδηγήσει την εταιρεία στην κορυφή του κλάδου της. Η επένδυση σημαντικών κεφαλαίων στην έρευνα και την ανάπτυξη είναι σύμφυτη με τη φιλοσοφία της INTRALOT. Η εταιρεία επενδύει περίπου 12% από τις πωλήσεις τεχνολογίας στην έρευνα και την ανάπτυξη. Επιπλέον, η INTRALOT είναι μια τεχνολογικά αυτόνομη εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα της στα ιδιόκτητα κτίριά της.

Στην ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Σήμερα η INTRALOT είναι η μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική εταιρεία. Η ελληνικότητα προσδιορίζεται από τρία βασικά χαρακτηριστικά, τη φορολογική έδρα, την εταιρική κουλτούρα, η οποία χαρακτηρίζεται κατά κύριο λόγο από την εθνικότητα του βασικού management της εταιρείας και τέλος, τον τόπο όπου παράγεται η τεχνογνωσία και στον οποίο δημιουργούνται και σχεδιάζονται τα νέα προϊόντα. Η INTRALOT παράγει τεχνολογία στην Ελλάδα με περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους και από εδώ την εξάγει σε όλον τον κόσμο. Σε αυτούς τους Έλληνες επιστήμονες αφιερώνεται αυτό το βραβείο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v