Reverse split προγραμματίζει η Stabilton

Γενική συνέλευση στις 8 Αυγούστου για τη σύμπτυξη του αριθμού των μετοχών (reverse split) συγκαλεί η Stabilton, εξέλιξη που πιθανόν να δώσει διέξοδο στη διαπραγμάτευση της μετοχής, η οποία βρίσκεται υπό αναστολή.

Reverse split προγραμματίζει η Stabilton
Γενική συνέλευση στις 8 Αυγούστου για τη σύμπτυξη του αριθμού των μετοχών (reverse split) συγκαλεί η Stabilton, εξέλιξη που πιθανόν να δώσει διέξοδο στη διαπραγμάτευση της μετοχής.

Σημειώνεται ότι από τις 3 Ιουνίου ο πρόεδρος του ΧΑ, Π. Αλεξάκης, έχει αποφασίσει την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των κοινών και προνομιούχων μετοχών της Stabilton κατόπιν και των στοιχείων που δημοσίευσε το euro2day.gr για πλειστηριασμό και άλλα αναγκαστικά μέτρα που βρίσκονται σε εξέλιξη εναντίον της εταιρίας.

Εξάλλου, από τις 4 Φεβρουαρίου 2003 και έως την αναστολή της διαπραγμάτευσης οι αγοραπωλησίες στην κοινή μετοχή πραγματοποιούνταν στην τιμή των 8 λεπτών, χωρίς, ωστόσο να ήταν δυνατή καμία απολύτως μεταβολή στην τιμή της μετοχής.

Η εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί στις 08/08/2003, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 για τους κατόχους κοινών ανωνύμων μετά ψήφου μετοχών και ώρα 12:00 για τους κατόχους προνομιούχων (Ειδική κατηγορία) χωρίς ψήφο μετοχών, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Αχαρνών, αριθ. 421, Αθήνα.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι: 1. Σύμπτυξη αριθμού μετοχών και διάσπαση ονομαστικής αξίας μετοχής (reverse split). 2. Αλλαγή έδρας της εταιρίας. 3. Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v